%21 olan şu anki güncel hali hocam. Ortada satıcılar kısmında da aylık falan ne kadar sattıklarını görüyorsunuz.
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu Sitede sayın T/A nın Sistem Takibi Topiğinde ben günlük yabancı oranlarını takib ediyorum.Sanırım sayın T/A oranları işyat ın sayfasından alıyor.Orada yabancı oranı % 32 civarında görünüyor.80 milyon lotu 3.80 civarında sattılar.Bunun bir kısmı yabancı yatırımcıların fonlarında.Aldıkları tarihten sonraki hacimlere baktığımda pek öyle satmış gibi gözükmüyorlar.Onlar bekliyorsa bende beklerim.Acelemiz yok.Onların zararına bakarsak bizimki devede kulak kalır.Herşeyin hayırlısı....
Senin gibi hissenin
YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1998 den beri aktif borsacıyım.Böyle karaktersiz ,derinliksiz,tekniksiz,serefsiz bir hisse görmedim.Bi kademede bir kaç işlem yapamıyor.Her alış ve satışta kafdme değişiyor.Allah bu yönetimin?
Vestel_5530 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yapılan işlemlerin inanıyorum ki çoğunu ky aldı.Tweter da kaç gündür Kağıdı pohpohluyorlardı, ky de buna istinaden sabah daldı,
YTD
8 aydır aralıksız takip ediyorum, bir işlem gününde yada bir haber akışında istikrar görmedim, daha önceden de dediğim gibi iki firmayı birleştirerek kuruş fiyatlı kağıdı 4 küsürlere kadar millete dağıtıp geri çekildiler.
Borsanın Pozitif ortamında gitmez,eksi ortamında en önde gider, kıytırıktan da olsa haber akışında gitmez, bilançoda gitmez, eee ne zaman gidecen, bu zamanlarda gitmeyen bir kağıt kurumsallaşmı, bende hayır.
YTD
Eksi kapatmadığına sevinelim mi ? Yuhhh