Anlatsaniza ne diyor?İyi mı kötü mü?
Printable View
Gelir tablosunu inceledim. Şahsi görüşümü yazacağım. 2016/12 ile kıyasladım.
Satışlar da artış var. Buna bağlı olarak brüt kar da yüzde 50 artış var.
Esas faaliyet karıda eksiden artıya geçmiş. Bunlar iyi.
Ama bütün parayı götüren banka borçları. Ödemeseler bile karşılık ayırıyorlar anladığım kadarıyla.( emin değilim)
Sonuç: bu arell bank iş mutlaka çözülmeli. Eski zamanda yapılan hataların bedeli ödenmeye devam ediliyor.
Gelinen noktada banka işi çok önem kazandı. Bakalım neler olacak.
Sayin Cinali hocam... Spk nin hatalarini da goz ardi edemeyiz... Yargi Surec devam ediyor... Ama spk cogu seyde gec kaliyor. Bunu ornekleri ile yasadik yasiyoruz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi beyani sayin fabrikanin dedigi gibi faiz ve doviz farki olmasa neredeyse denk...
Bende sayin fabrikaya katiliyorum. Borclarin yapilandirilmasi onem kazaniyor.
Bilanco geldiginde yonetim giderleri ve diger kalemlerin ayrintilarina bakmak gerekiyor...
Hocam bu kervan hissesi...
Duser dersiniz cikar, cikar dersiniz duser...
Onun icin lepistesler ne yapacak bakalim...
Kervanda fiyat yorumu yapilamaz hocam...
Bazı tespitlerin doğru, keşke birde şu aşağıdaki soruların cevaplarınıza ekleyebilseydin yazına?
Eğer spk kararlarından kısa zaman sonra yatırımcıları dökselerdi hisseleri ele geçirseydiler, şimdi şirketin finansal ve özsermaye olarak hangi durumda olurdu?
Daha önce çok ucuza satılan bir çok gayrimenkul o fiyatlardan satılır mıydı?
Bağımsız denetçiye gereken bütün belgeleri verilir miydi?
Bütün gayrimenkuller çoktan güncel değeriyle bilançolara yansıtılmış olur muydu?
Ciddi miktar varlık satışlarıyla nakit sağlanıp veya yeniden ipoteklemelerle refinansmanlarla finans borç sorunlarını çoktan çözülmüş olur muydu?
Şirketin hiç bir varlığının icraalara düşürmesine fırsat tanınır mıydı?
Şirket faliyet karları çok daha farklı olur muydu?