Printable View
:yes: :yes: :yes:
Uzaklardan selamlar Dostlara
Alıntı: Originally Posted by guneysu Uzaklardan selamlar Dostlara Her halde Kanadaya gitti bu, BaBo'nun yanına! :he: Türkiyenin her yeri uzak olsa, ne yazar? :oleyo: Burada dostu var ise??? ''Aleykümselam'' desin! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Onca hazırlık yaptık haftasonu diye ama kimseler yok :notr: Sırf hazırlık boşa gitmesin diye geldim.:oleyo: Maç dolayısıyla saat 16:00 'da başlayacağım.:)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Uzaklardan selamlar Dostlara AS.:) Alıntı: Originally Posted by reha kaya Her halde Kanadaya gitti bu, BaBo'nun yanına! :he: Türkiyenin her yeri uzak olsa, ne yazar? :oleyo: Burada dostu var ise??? ''Aleykümselam'' desin! :kahkah: Ganada Irakı Sofrası toplantısı mı yapılıyor.:notr:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Sırf hazırlık boşa gitmesin diye geldim.:oleyo: .:) :bravo: :bravo; :bravo: Hem mac hemde pazar olması sebebiyle erken açtık :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Uzaklardan selamlar Dostlara Aleykümselam :yes:
Alıntı: Originally Posted by 1967enver AS.:) Ganada Irakı Sofrası toplantısı mı yapılıyor.:notr: Sayın yöneticimin Türkiye sınırları içerisinde olduğunu biliyorum ama daha sonra sınırdan çıkıp gittiyse karışmam :oleyo: