aydın doğan hayranı Yılmaz Özdil'in bugünki ve dünki yazıları,
batılı taktiği (aslında ibrani taktiği) hakkında bişeyler öğrenmek isteyenler açısından bilgi dolu.
Birde kurnazlık yapmış, TR de 170 yıl önce Türkiye topraklarını ele geçirmek amaçlı açılan misyoner okullarını yazmış ama isimlerini vermemiş. Verse pek çok arkadaşı ve işvereni rahatsız olacak. O okullar hala var. Medya, finans, siyaset bu okullardan mezun olanlarla dolu. Büyük şirket patron ve bebeleri hep bu okullardan mezunlar özellikle ibrani, rum ve ermeni kökenli olanlar.
Linki burada. 2 adet yazı. Birinci yazı abd(ibranilerin) taktiği hakkında bilgi veriyor. Sistem nasıl işliyor. Sisteme dikkat edin.
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...dahafazlahaber
ve
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...dahafazlahaber
Yanlız burada bir çelişki var, hem abd ye karşı olup hemde aydın doğan seviciliği yapamazsınız.
aydın doğan'ın içinde olduğu devletten beslenen grup, abd-ingilterenin nin yan ürünüdür. Hem abd ye karşı geliyor, hem abd yi seviyor, böyle bir acaip durumun içinde. Ya ne halt yediğinin farkında değil yada ben hayal dünyasında yaşıyorum. İkiside mümkün. Adamın üretimine bakarsak, benim hayal dünyasında olduğum seçeneği ağır basıyor. Sık sık kendimden şüpheye düştüğümü söyleyebilirim. :)
Benzerini ermeni kökenli soner yalçın'ın odaTV haber sitesi yapıyordu.
Her sene, öldürülen ermeni gazeteci hrant dinkin aylarca haberini yapıp aktif tutuyorlardı. Türk milleti unutsun istemiyorlardı, medya yolu ile psikolojik baskı vardı odaTV yi okuyanlara yani vatandaşa.
Onlara şuna benzer bir yanıt yazdım.
"Emşerim, hrant dink ve o dönem öldürülen tüm aydın denilen insanları kim öldürdü.? batı gizli servislerin emrindeki fetö katilleri. Bu ortaya çıkmadımı.? Çıktı. peki Türkiyedeki ermenileri ve pkk yı kim para verip örgütleyip Türk halkının üzerine salıyor.?(bakınız özdil yazısı) batı gizli servisleri. Sonuçta sizi Türkiye zayıf kalsın parçalansın diye kullanan batılılar ve ruslar. hrant dinki öldürende batılılar. O zaman ne halt yemeye bize baskı yapıyorsunuz.? Derdiniz varsa gidin abd ile halledin."
Anlamına gelecek şeyler yazmıştım. Öz buydu.
Benim yazıdan sonra hrant dink anma günlerini çok azalttılar. Aylardan günlere indirdiler. tabi sebep ben değildim, aynı tarihte soner yalçın'a tarikatlar tarafından ölüm tehditleri savruldu, oda kendine gelme ihtiyacı hissetti diye düşünüyorum.
soner yalçın ve yılmaz özdil davranış tarzları benzer gibi gördüm.
Özdil dayağı yiyene ağlayıp dayağı atanın evinde yaşıyor
(medya ve yahudi şirketleri patronları). Yalçın ise dayağı yiyen biziz, dayağı atan abd, suçlu bizmişiz gibi dayağı yiyene baskı kuruyor.
Bilinçlimi yapıyorlar acaba.?
Gördüğünüz üzere, adamın tüm yazılarını okuyorum ama kör değilim. Kötü yanlarını görüyorum yazıyorum. Biat emiyorum. biat etsem bu sefer o beni bir sürüye sokup sağacak.
Özdil akp sayesinde dolar milyoneri oldu. akp ye kızanlar, akp den korkanlar, en çok "Atatürk" diye bağıran Özdil olduğu için onun çevresine toplandılar. Oda korkmuş zayıf durumdaki sürüyü görünce paraya çevirdi.
.