-
Bugün 2. çeyrek kapandı. Emminin net döviz pozisyonu ikinci çeyrekte 180 milyon civarı kur farkı karı yazar. Nisandaki satıştan da 135 milyon iştirak satış karı vardı. Eğer faaliyetlerden zarar yazmadıysa ilk çeyrekle birlikte 600 milyonun üstünde altı aylık kar gelir. 600 +/- Faaliyet Kar/zararı. Bu kar rakam olarak çok çok iyi olur. Ama kaynağı sorunlu. Emminin faaliyet karı üretmesi gerekiyor. Bunun için de uygun fiyata düzenli faaliyet karı getirecek satın almalar....Ben şahsen bilançoyu değil bu haberleri bekliyorum...Geçen yıl emmi satın almaları ağırdan alıyor diye kızıyorduk ama emmi gene haklı çıktı. kasadaki paranın değeri arttı şirketlerin fiyatı düştü... Beklemeye devam...
-
-
Bi Ben mi kaldi
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bende kademe kademe satiyorum
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kademe saymakla çalı dibine kanepe atmak arasında gidip geliyoruz :) :)
-
Değerli dostlar Dohol içi dolu bir şirket olduğunu sanırım burda konuşmamıza gerek yok...Bistte içi bu kadar dolu nakit pozisyonu bu kadar güzel bir şirket olmadığını bu hisseyi alıp satanlarda biliyor...Ancak şundan emin olun içi boş ve zarar açıklayan batık şirket olsaydı bundan daha iyi performans göstereceğinden emin olabilirsiniz...İşte buna Borsa deniyor...Dohol inşallah hedefine ulaşacaktır...Sağlıcakla Kalın...
Ytd...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Artık hareket başladı.Bence durmazlar bundan sonra bilançoya kadar 2.50 üstü bekliyorum.Zaten bilançosu borsanın en flaş bilançolarında ilk üçe girecek.Kimsenin kayıtsız kalamayacağı bir holding,gelecek tüm haberler de pozitif,bundan sonra 3 ler 5 ler konuşulacak.Bizim millet diğer kağıtlardan paralarını çektikçe primsiz sağlam şirket arayacak,en güzel adreslerden biri de burası.
-
10 yıllık farkı kapatması lazım daha yolumuz çok uzun