Tabi bir de gayrimenkul...patlarsa sektör..elde nakiti olan kapar..
Printable View
Tabi bir de gayrimenkul...patlarsa sektör..elde nakiti olan kapar..
Mümkün değil reisin üzeri çizilmemiş olsa imamoğlu,yavaş falan efsaneleştirilmezdi,babacan ,davutoğlu parti kuramazlardı,reisin dönemi bitti,yeni oyun çoktan başladı.İmamoğlunun kusursuz seçim kampanyasını görünce reisin döneminin bittiğini anladım.Doğduk büyüdük öleceğiz chp liyiz,chp nin tek hatasız seçim kampanyasını ne zaman gördük.Son belediye seçimleri tek hatasızdı,chp nin becereceği işler değil bunlar.
Tabi şahsi görüşüm ,kimbilir belki de siz haklısınızdır.Bunlarda oyun bitmez,zamanında demirele bir kampanya yaptılar ben bile yahu bu adam değişmiş falan diye düşünmüştüm.Halbuki :))))))))))
Demirel, rahmetli..dedem sıkı CHP liydi, Ecevitçi..Demireli ne zaman duysa radyo ajansında, gene konuşuyo Koca Kafa derdi..:)
Demirel' in gençlik videoları var, 10 numara ingilizce konuşuyor, Türkçe de sıfır aksan veya İstanbul Türkçesi...ilerleyen yıllarda Sparta Türkçesine kesin dönüş yaptı :) Meşhur deprem gecesi, Sparta aksanıyla konuştuğu ingilizce dışında ağzından çıktığını pek duymadım.
Her gittiği yerde cep ajandası tutar, herkesin ismini yazar, Arçelik' in sahibi Ali İhsan Bey mesela...tekrar giderken aynı ilçeye yolda cep ajandasını okur, vardığında 'Ooo Ali İhsan Beyciğim nasılsın' der, Ali İhsan Beyin bir tarafları tavana vurur :) Artık Ali İhsan Bey ölene kadar bu hikayeyi anlatır ve sonuna ekler; 'Yaw kafa zehir, zehir çok akıllı canım, bak kaç yüz tane ilçe geziyo benim adımı hatırladı yaw.' ...Artık Ali İhsan Bey ölene kadar Demirelcidir..:)
Yemleyip yemleyip yazdırıyorsunuz sonra vınn turizm. Topiğin son gönderisine sahip olmak beni irrite ediyor, kurtarın :)
-------------------------------------------------------------
Teşekkürler Sn Balık, son gönderi olmasın diye burdan şeettim :)
Hem de ne istismar
https://youtu.be/gMrmeKNtg3g?t=680