başgan,
dolarların üçte 2 sini verdik.
üçün ün biri kaldı.
780 lerden 3 ün 2 sini almayı hedefliyorum.
ona göre bi liste yapsalar bari. :he:
Printable View
borsa tavan falan yapmaz millet yukari ciksada basabas noktasina versede kacsam kurtulsam diye bakiyo bunu bende dusunuyorum..kim gelirse gelsin kafa degismedigi surece bir sey degismez ahh bu chp yokmu borsanin icinden gecti tum suc onlarda 19 yildir onlar yonetiyor.
pala gırtlağa kadar lönk.
vade sonuna da bayağı var.
ufak bir tahsilat yapar, sonra salar gibi geliyor.
elimdeki endekis lönklerin de bu görüşümde etkisi olabilebülür. asdas :he:
Acemi borsacı olarak hislerime göre pozisyon alan biriyim. :)
Elimde 2 çöp hisse vardı dün birini bitirdim,sadece az miktarda bir çöp hisse kaldı elimde.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=228&p=5261716
YTD
Ben aslında düşüşleri alım fırsatı olarak kollarım. 1700 üstünde sattık 1500-1600 arasında kapandık. Ama ilk tabandan değilde 2. tabandan (işim vardı izleyemedim maalesef) long olabilseydik iyiydi. Bugün biraz mal aldık. Ben karlı kapatacağıma eminim. Belki biraz bekletir ama karlı kapatırım. Poz %20.
hepimiz karli kapatiriz diye aldik satislarin sonu gelmiyor yabamci yerli yerlide ky yatirimciya verdikce veriyor..borsaya yatirim yaoan neden yapsin onumuzu goremiyoruz yarina ne olacak bilmiyoruz guven olmlaliki buyuk para gelsin 3 aydir surekli para cikisi var.giren yok gelen yok firsat bulan kirisi kiriyor adamlar 3 ayda 334 milyon garan ti satmis bu ciddi durum boyke bi satisi ben gormedim daha once bu miktarda eger alici bulsalar hepsini bir gunde verip kacacaklar..endeks kritik yerde ya ipten alirlar yada bu vadelinin 100 kadar yolu var..146 ustu maksimum 159 kadar yolu olur altinda kaldikca baski artar dustukce dusesi gelir.bulasmasak iyiydi dustu diye girdik verdiler elimize bekle simdi iyi bisiler olacakta alacaklar diye
ben piyasayı hiç iyiye yorumlamıyorum. en fazla bu günkü gibi tepki alımları ile güne başlayabilirler. nedeni ise, bugün bir çukura daha girip daha fazla salmadan yukarı çevirmeleri. altta hala boşluk var.. tabii benim bakış açıma göre