Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: “Türkiye olarak bu kadar çok mülteciyi kabul etmeniz çok etkileyici.”
Printable View
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: “Türkiye olarak bu kadar çok mülteciyi kabul etmeniz çok etkileyici.”
GKRY Dışişleri Bakanı Kasoulides:
"Kıbrıslı Türkleri, Türkiye’ye terk etmemeliyiz."
Prof. Dr. Canan KARATAY
@prof_karatay
·
1 sa
Salgının 3. dalgasının, 5. Pikinin 14. Tikinin 8. Periyodundayız. Kısaca dönülmez akşamın ufkundayız.
Orhan Karaca
@Dr_OrhanKaraca
·
1 sa
Her gün değer kaybeden bir parayı elbette kimse elinde tutmak istemez. Ya bir an önce harcamaya bakar ya da dövize yatırır. Sanayici için bir seçenek de hammadde stoku yapmaktır. Enflasyonu patlatınca başka ne olmasını bekliyordunuz ki?
https://www.yenisafak.com/yazarlar/y...esidir-2063605
Alıntı:
“GIDA FELÂKETİ KAPIDA!” KAPAĞI İNSANIN KANINI DONDURUCU!
The Economist’in bu haftaki sayısı bütün dünyayı ürperten bir kapakla ve dosyayla çıktı: “The coming food catastrophe / Gıda Felâketi Kapıda!” İngiliz dergisinin yaptığı kapak ve attığı başlık bu!
Kapağa bir de buğday başakları yerleştirilmiş ama uzaktan ve dikkatsiz bakınca gerçekten buğday başağı zannedebilirsiniz.
Ama birazcık yakından ve dikkatle baktığınızda başaklara buğday niyetine kurukafaların, insan iskeletlerinin yerleştirildiğini görünce kanınız donabilir ve şok yaşayabilirsiniz!
İngiliz bu!
Bu kadar sinsi, bu kadar soğukkanlı işte!
Alıntı:
Gıda felâketinin en az iki yıldır adım adım geldiğini konuşup yazıp duruyoruz… Türkiye’nin gıda ambarı olan bir ülkeden tarımda gayr-ı millî adımlar atan, tarımı, hayvancılığı bitiren politikalar izlemesinin gıda felaketi patlak verdiğinde ülkemizi çok zor günlerin bekleyeceğini, gıda sorununun, millî güvenlik sorunu olduğunu hatırlattım kaç kez bu sütunda!
Türkiye’nin tarım stratejisi yok! Varolan tarım stratejisi/sizliği, fırsatçıları, kapkaççıları ülkenin altını oyacak bir tarım ekonomisi geliştirmeye itiyor: Daha kârlı diye en değerli tarım ürünlerimiz ihraç ediliyor dışarıya, ülkenin tarım ürünlerinde büyük bir felâketle karşılaşma ihtimali en azından bazı üreticileri, etkili üreticileri, kapitalist, ruhsuz tipleri hiç ilgilendirmiyor bile!
Alıntı:
Tuncer Şengöz
@TuncerSengoz
·
22s
Paşa 65, Fikret 55, Barış 56, Cem 59, Müslüm baba 60, Tarık 67, İlhan 67…
Bunlar çok genç ölümler. En verimli ve olgun çağlarda… Yazık, çok yazık.
JAKO
@JAKO31281327
·
8d
Levent Kırca 65 yaşındaydı, Kemal Sunal 55 yaşındaydı, Ferhan Şensoy 70 yaşındaydı...
📌Doğu Perinçek yine mesajı verdi: "Sedat Peker, ABD ve İsrail'e hizmet ediyor. Oyuncakları olmuş."
Alıntı:
Emre Olur
@emreolurr
1-Kötülüklerin lordu inan kıraç senin aslında gücün Koç ailesinden değil (çünkü Rahmi Koç Bey seni sevmez bunu herkes bilir) Senin esas gücün Galatasaray Lisesi mezunlarından. Bu Galatasaray Liselilerin birbirine bağlılığını 1991 yılından görmüştüm. Paşakapısı Cezaevinde
Alıntı:
2- yatarken pazar günü Galatasaray Lisesi mezunu bir dostum cezaevinde ziyarete gelmişti. Kendisine bunu nasıl başardın diye sormuştum. Tanıdıkların olursa özel izin almak belki mümkün olabilir ancak pazar günü özel izin almak, işte bu çok zordur. Cevabı çok basitti.
3-Cezaevindeki savcı Galatasaray Lisesi mezunuydu dedi. Biz birbirimizi masonlardan daha çok tutarız diye de belirtmişti. Galatasaray Lisesi mezunu olmanın ne olduğunu ben o zaman anlamıştım. Karanlıkların lordu inan kıraç kulağıma geliyor. Galatasaray mezunları
4- muhalif basında haber olmasın diye büyük bir faaliyet içindeler. Şu ana kadar da kısmen başarılılar. Ancak onlara 1998 senesinde kurmuş olduğun Galatasaray Eğitim Vakfındaki hikayeleri anlatmaya başlayınca, daha doğrusu Çırağan Sarayı’nın yanındaki 4.500 mt Galatasaray…
............................................Alıntı:
5-…Üniversitesi yanınca toplamış olduğun 35 milyon doların sadece 5 milyon dolarını harcayıp Arkan isimli şirketi kullanıp fatura kestirip kalan parayı nasıl hiç ettiğini anlatınca (gerçi hakkını yemeyeyim 3 milyon doları kasada bırakmıştın), bu ve bunun gibi
6-hikayeleri anlatmaya başlarsam Galatasaray mezunlarının da desteğini zor bulursun. Hele ki Adnan Polat Galatasaray yönetiminde idari yönden icra edilmeyince tezgah yaparak Ünal Aysal’ı başkanlığa getirip tekrardan Galatasaray kulübünde güç sahibi oldun. Yerli…
7-….Frankenstein destek bulmak için sağı solu aramayı bırak. Sana son uyarımdır. Bu işin sonu kötü olacak.
Karanlıkların Şerifi