Senin gibilerin borsada parası yok dimi ustten verdin gazı küçükleri bictin degilmi keklenen sensin milleti eklemeye kalkan terbiyesiz bir daha alıntı yapıp yazarsan aynen cevabını alırsın su ramazanda yazdıkların orda
Printable View
Yönetimede şikayet ediyirum manipülasyoncu
5 bardak çay parası aldı abi bir bardak çay verse nolur artık. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala burada Birol Bey ve patrona sempati duyan var mı?
Bunu kinayeli olarak sormuyorum. Gerçekten samimi olarak soruyorum.
Ne gibi bir umut var içlerinde öğrenmek isterim.
yaşlı KIZ.( yaşlı olduğunu biliyorum) ben insan sarrafıyım. hisselerini forum üyelerine gösterirsen kendini ispat etmiş olursun. ben şöyle
düşünüyorum sen de hisse senedi olamaz. çünkü bitik borsacısın.ya da çok az bir şeyler. aşağı yukarı bir kaç yıldır benin girdiğim sayfalarda ara sıra
yazılarını okurum senin ne kadar boş teneke olduğunu hemen anladım. sende para kazanacak ne bilgi ne de becerivar.
forumda yeniier çok. onları kandırabilirsin ama ben yemem. borsa benim mesleğim. borsacı sarrafıyım. uzakta olsa ne olduğunu hemen anlarım. göster vestel hisselerini forumdaşlara sana itibar puanı vereceğim..
arkadaşlar özellikle pandemi döneminden sonra forumlarda sahte borsacılar çoğaldı. kahveye, komşuya gidemedikleri için
buralarda oyalanıp kafa bulurlar. itibar etmeyiniz..
Tokkan üstad takviye yapma noktasına geldik mi yoksa dönüş sinyalleri gelmesini mi beklemek lazım
Ortalama düşürmek gerekiyor
abi suçlama yapıyorlar. beni uzun yıllardır tanırlar. eski ismim pascal dı . hisse net te binlece takipçim vardı. çok kişier benden teknik analiz öğrenip para da kazandılar.(forumda yazan çok olmuştur) amacım borsayla yeni tanışanlara yardımcı olmaktı. neden yaptım? başlangıçta çok zor günler
geçirdim. hem parasızdım. hem de bilgisizdim. ama başardım. para da kazandım. uykusuz gecelerden sonra temel ve finansal
analizin yeterli olmadığı(çok önemlidir. ancak çok uzun vade de kazandırabilir) öğrendim. hisse senetleri sürekli aşağı
yukarı hareketlerle dalgalanıyorlar. eğer bilançosu güzel diye en tepede alım yapılırsa kazanç çok zor olur. banka mevduatı
daha kazançlı olur. işte hisse senedini ne zaman alacağını bilirsen bu da teknik analizle mümkün oluyor. o zaman kazanç kendiliğinden geliyor.
bana suçlama yapılmamsı için karşı tarafın en azından teknik analizin temel bilgilerini bilmesi gerekir. bu bilgi olmayınca
yanlış anlamalar oluyor..
Arkadaşlara bir ricada bulunmak istiyorum.Zor bir dönemden geçiyoruz.İyi hisse kötü hisse demeden herkes kaybediyor.Birbirimize sataşmak yerine bilgi paylaşımı yapsak hatta sataşma olsa bile olgunluk göstererek cevap vermesek çok daha iyi olur.Bu tür tartışmalar kişilere zarar veriyor.Böyle dönemleri,hatta daha kötülerini çok yaşadık.Kısa vadede hepimiz zarardayız.Bu hissede ben de kısa vadeli düşünmüştüm ama uzun vadeci oldum.Forumda kimse kimseyi etkilemiyor.Etkileniyorsa yeterli bilgiye sahip değildir.Burayı bilgi paylaşımı olarak kullanırsak daha güzel olacaktır.(Aman sözlerime kimse alınmasın) Ayrıca Ak yatırım Vesbe için ilk çeyrek kar beklentisini açıklamış.Geçen yıl ilk çeyrekte 135 milyon açıklamışken bu sene aynı dönemde 291 milyon bekliyor. Vestel için ipucu verebilir.YTD