Sabah sabah aselsandan 23 ten aldığım 5 adet uzunu 24 ten kapattım... Teşekkürler pala.. Ekşını seviyorum yaa [emoji4]
Printable View
Sabah sabah aselsandan 23 ten aldığım 5 adet uzunu 24 ten kapattım... Teşekkürler pala.. Ekşını seviyorum yaa [emoji4]
Bu arada neden covid 19 diye adlandirdiklarini aciklayayim da genel kultur seviyemizi uzaya cikaralim
Co : Corona
Vi: Virus
D: Desease
19 : 2019
Birlesince covid 19 oluyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana tahtaların, birkaçı hariç özel durumlarından dolayı, ve endeksin genel durumu küresel bir buhrana göre çok iyi yahu. Yani buralar işte dipse, 3 aşağı 5 yukarı, bu bizim için bir kriz fiyatlaması değil. Endeks normal düzeltmesini yapsa yine geleceği yerler buralar işte. Bistte henüz bir küresel kriz fiyatlaması yok. Olup olmayacağını da bilmiyorum zaman gösterecek. Ama bu rakamlar normal. Çok aşırı düştü yandık bittik durumu yok.
Buralardan long dışında bir poz düşünmem para yönetimini düşünürüm
Gerisi traş yersen lokanta der geçerim
Haftaya görüşmek dileğiyle :)
Hisseler devre kesmiyor mu , kaldırıldı mı o karar?
millet olarak duygusal pozisyon alma gibi bir sorunumuz var. pozisyon alıp wishful thinking yapıyoruz. tek çiçekle bahar gelir sanıyoruz. gelmez. şurayı okusan kim long kim short hemen anlayabiliyorsun.
realizasyon değil bu. öyle olsa çok iyi para kazanırdık. keşke öyle olsa da V yapsak.
virüs falan takip edip grafikleri yataylayınca düzelecek mi sanıyorsunuz? bunların tümü bahane.