Sorumuz buydu,
Kendi buldugumuz cevabi yazmasak olmaz.
Biz , cok saglam olduguna inandigimiz iki hisse ile,dolar tutuyoruz, gecinemeye yetecek kadar da TL.
Cok da rahat uyuyorum.
Printable View
Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "2020 bütçe açığımız, hedeflenen 239,2 milyar liranın altında 172,7 milyar lira olarak gerçekleşti ve 66,5 milyar lira tasarruf sağladık. 2021 yılı bütçe açığını ise yüzde 3,5 olarak hedefliyoruz" dedi.
BIST'te yatirimci hesap sayisi 2 Milyonu asti, diye alt yazi geciyor BloombergHT.
Endeks 152.449 henuz.
Arada revizyon olmuş sanırım. Geçen sene hedeflenen açık 139 milyar liraymış. Pandemi nedeniyle revizyon normal bu arada.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçe dengesinin temmuzda 29,7 milyar lira açık verdiğini duyurdu. 7 aylık açık 139,1 milyar liraya ulaştı. Böylece 2020 yılının tamamı için hedeflenen 138,9 milyar TL bütçe açığı 7 ayda verilmiş oldu.17 Ağu 2020
https://www.google.com.tr/amp/s/www....-haberi-478133
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7.5439 vurdu çekti.
%100 katılıyorum.
ibb devletten daha düşük faizle borçlanıyor, herkes düşük faizle kredi vermek için sıraya girdi haberleri boşuna değil. imamoğlu eğer büyük bir hata yapmazsa ve bu adamlara (biden-kamala) ters gitmezse, 100.yılda koltukta olacak.
bir kaç ayda no-name beylikdüzü belediye başkanı rte'ye alternatif oldu. belki çok komplo teorisi ama seçimlerde iki kez yenmesi bile tesadüf değil.
ayrıca rte'yi ve akp'yi yönlendiren ekip de bunlardan desteğini çekmek üzere veya çekti. yoksa ustaca seçim hamleleri ve konsolidasyon başarısı, nakit akışı yönlendirmeleri ve rant yaratma başarısı, veya dillere slogan olmuş rte sözleri bunların akıl edebileceği yönetebileceği durumlar değil.
7.10 hedefli işleme giren stop oldu.
Nerede çokluk !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.