https://www.bugatti.com/models/one-o...ls/centodieci/
Printable View
Izne tabiyse
İnternete koyma yaprağam:))) hahaha
3-5 kuruş harçlık verirler o da dişliler kırılmasın diye...Yabancı sermaye arkasına bakmadan kaçıyor YKB de adam 2.3 kuruşa hisseleri satıp kaçma derdinde....Taze kan lazım ,Taze kanla 100 kağıt sıcak kesin diye düşünüyorum....
yok be ya ben öyle girdili çıktılı şekilli arabaları sevmiyorum. ferrari ' nin bile sadesi güzel. hayatta lamboya binmem. porşenin arkasında kuyruğu kalkık olanlarından turbo 911 , gt rs 2 -gt rs 3 falan hiç haz etmem. sade 911 in carrerası , targası bunlar güzel
bende bi tane serinin son üretimi yılı olan 2002 model ferrari maranello var ( ellerinden öper ) yetiyo , sade tasarım göz yormuyor. bi tane de porsche targa var 2018 ( o da ellerinden öper )
Hakikaten moruk o konu ne oldu.Konunun muhatabı soruma cevap vermeden foruma yazmayı bıraktı.Halbuki en ilginç konu oydu.Sen ne diyorsun zana nın nenesi halide edip olabilir mi.Yani malum ben komplo teorilerini çok severim,çoğuna da inanırım, o açıdan çok sevinmiştim muhteşem bir konu buldum diye ama az bişi google taraması sonucu bulabildiğim bilgi sıfır.Ya çok gizli bir bilgi ya da işletildik.