24 saatte 35 Lira düşmesi ve beklentilerle. Yani küfür etmemek elde değil.
Printable View
24 saatte 35 Lira düşmesi ve beklentilerle. Yani küfür etmemek elde değil.
biz 3 bucuk aydır ilerken kaç defa 35 lira aşağı yukarı yaptı küfür etmek serbest :))
seans içi kapları gönderip malı aşağıya çekmek vs..
bir zamanlar verus vardı kap canavarı derdi herkes..
alfas forum sayfasında okudugum kadarı ile 5milyon dolar aşağısından olan iş ilişkilerini atmıyormuş.
ben arayışa geçtim iyiyi kötüyü artıyı eksiyi karşılaştıracağım.
piyasa bilançoyu beğenmedi zira dünkü düşüş ve bugünü kattığımızda net bir taban yedik. neyi beğenmediğini gerçekten merak ediyorum.
temmuz-ağustos gibi hisseye ilk 3,3-3,8$ civarlarından giriş yaptığımda şubat-mart ayı için hedefim, yani yılın son bilançosu ile birlikte 10$dı. gesan sağolsun fazlasını verdi.
Şimdi ise yeni bir hikayeye başlıyoruz şahsen şu an hedefim 2024 mart ayında 2023/12 bilançosunu görmek. inşallah logaritmik büyümeye devam ederiz, bakalım nasibimizde ne çıkacak.
deutche takası 100 bin sınırını aşarak oyuna dahil oldu. sanırım devamı gelecek.
Patron bi kap bari yollasa diyecem de onu da ele vermek için kullanıyor tahtacı namıssızı
Yani vurkac yapanlar hep ödüllendiriliyor enteresan yani. Patron işin içinde mi bilmiyorum. Kontrmatik sahibininn emkelde yaptiklarini da görünce kime nasıl güveneceğiz. Bu bedelsiz falan nasıl onaylaniyor neyi bekliyoruz SPK unuttu bunlar hatırlatmiyor mu. Her beklentide mal cakacaksa erpwrda da aynısı olacak mı . Alfas Astor bam bam bu araalr cidden