Estağfurullah hocam ara direnclerde hesabim açik geçemez gibi durum olursa satiş için tetikteyim seans sırasinda. herzaman bilgileriniz benim için çok onemli sizi takibe devam.
Printable View
Sayın Prof yeni alınan önlemler yarın Borsamıza nasıl yansır ,lütfen o değerli görüşlerinizi bizimle paylaşırmışsınız ...
Bence yarın yine satıcılı bir piyasa izleyeceğiz. 1190 civarında gezecek. Bu hafta volatil devam, hisse bazlı iniş çıkış olur düşüncesindeyim. Ama yine de yatırım tavsiyesi değildir.
ENDEKS ; 1259.72 kapanış...
Desteğimiz ; 1257.30... Deymesine 2.39 puan kaldı... Yani deydi...Peki destek çalışırmı...? Denk gelmedim ama güzel bir haber akışı varmıydı bilmiyorum... Bildiğim akşam açıklanan önlemler...Bu durumda yarın desteğimizin kırılması olası görünüyor...
Şuanda piyasayaların hatta dünyanın gündeminde tek ve çok önemli olan Pandemi var...Kısa bir süreliğine kimse kimseyle uğraşamıyacak kadar vahim durumda...
Pandeminin ilk başlayıp artmasıyla alınan tedbirlerden daha sıkı bir tedbir alınmadı alınamazdı ilk etapta... Ama böyle giderse alınacak çünkü son altı aydan daha kötü durumda dünyada ve ülkemizde durumlar...Ayrıca daha kış tam olarak gelmedi...Kısacası (pekte kısa olmadı) Maalesef duyarsızlığımızın sonucu vaka ve ölümler(inşallah artmaz) daha da artacak görünüyor... Şuanda piyasalar buna kitlenmiş durumda...
Durum bundan ibaret olmakla beraber bize bir çivi lazım...
Çünkü çiviyi sökmemiz için...Bu da tabiki acilen AŞI...
Gidişat bu tedbirlerlede önlenemez veya azaltılamazsa...Borsamızı Ekonomiye bağlı pekte güzel günler beklemiyor...Başından beri Güncel veya Gündem analiz dediğim buydu...
Ama bu böyle gitmeyecek en kısa zamanda bu konuyu çözecekler diye umut ediyorum...
Endeks e gelince destek kırılırsa ya hızlı yada yavaş yavaş diğer önemli desteğimiz 1230.00 test edilebilir... Umarım haftayı desteğin üzerinde kapatırız...Olurda tutunamazsa ara dirençleri yazmadan ; 1127.50 bir alt kanal desteği var ki zaten bu dur artık demiyorsa birşey hiçte iyi gitmiyor veya gitmeyecek anlamında olabilir... Duruma göre 1230.00 kırılırsa ara destekleri tekrar paylaşırız...
Ama ben biraz daha orta vade yani ; Mart 15 e kadar veya ogünden sonra bir dip çalışması yapabilir diye düşünüyorum... Sıkı bir dip... Bu da Teknik ihtiyaçdan ama Gündemin zorlamasıyla olabilir...
Biraz uzun oldu sıkılmadan okunurmu bilmiyorum
İnşallah bu söylediklerimin tersi olur müjdeli haberlerle yolumuza devam ederiz
Temkini elden bırakmadan takip...
Y.T.D.
Sıkılmadan okunurmu nedemek Sayın Prof ...Kendi adıma konuşuyorum ( üç sefer ,sindire sindire okudum ) gayet aydınlatıcı bir yazı olmuş ,umarım kötü senaryo olmaz ..biran evvel AŞI 💉 bulunur da ,tüm dünya rahat bir nefes alır. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun ...Ayrıca sizede teşekkür ederim.