120'ye yolculuk başladı sanki :) Hissede kalmadı satacak %3'e düşmüş hisse portföyüm :)
18-11-2019, 23:33
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
5.63 bozdu biraz sanki bide gitmiş tam başlığında yazmış :)
O gün dedim ona yazdığın yerin farkındamısın diye ama geç kaldım, linç edilecekti az kalsın:kahkah:
18-11-2019, 23:37
myfinans
Alıntı:
120'ye yolculuk başladı sanki :) Hissede kalmadı satacak %3'e düşmüş hisse portföyüm :)
Hisse işi ile yine iyi uğraşıyorsunuz, takibi zor, hiç gözüm kesmiyor hisse işini.
120 işi zor olabilir
Ama olacaksa MAC falan diyip girilir hisse fonlarına.
18-11-2019, 23:38
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
O gün dedim ona yazdığın yerin farkındamısın diye ama geç kaldım, linç edilecekti az kalsın:kahkah:
TCD ona aşırı bir özgüven verdi ona :) Hep TCD yan etkileri bunlar HTT ve DZT'de kaymağı oldu tabi :) Sonrası ben oldum biliyorum bu işi oldu :)
18-11-2019, 23:43
myfinans
Alıntı:
TCD ona aşırı bir özgüven verdi ona :) Hep TCD yan etkileri bunlar HTT ve DZT'de kaymağı oldu tabi :) Sonrası ben oldum biliyorum bu işi oldu :)
Valla bugün %2,5'uğu görünce coşmuştur.:)
18-11-2019, 23:44
admustafa
Alıntı:
Hisse işi ile yine iyi uğraşıyorsunuz, takibi zor, hiç gözüm kesmiyor hisse işini.
120 işi zor olabilir
Ama olacaksa MAC falan diyip girilir hisse fonlarına.
Hisseyi bırakmıştım uzun yıllar önce tekrar döndük :) Ufak ufak derken %10-20'yi buldu bir ara portföyde :) BES'te kalmıştı hisse fonum onlarıda bugün sattım ama değişkenle değiştirdim onda da hisse var :)
18-11-2019, 23:47
admustafa
Alıntı:
Valla bugün %2,5'uğu görünce coşmuştur.:)
Şimdi Glenlivet yudumluyordur o :) Gelir bide tavır yapar arkamdan ne konuştunuz diye :)
18-11-2019, 23:50
myfinans
Alıntı:
Şimdi Glenlivet yudumluyordur o :) Gelir bide tavır yapar arkamdan ne konuştunuz diye :)