-
Benim hulkda kazanmam sana feci dokunmuş anlaşılan. Dipten ben alırken süt dökmüş kediler gibiydiniz. Ne oldu tavı da mı tutturdum o zamanlar inanmıyordun.
Terso seni. Doları 2 'den bozmuş da destek vermişmiş. Daha tersolarin çok da yaz yaz bitmez.
Sana adam gibi ben ile ilgili paylaşım yapma dedim. Tamam dedin. Gidip o yazını mı arayayım forumda. Sözünü tutsana.
-
Hay senin matematigine. 75 sentte mal alip 1 sene sonra 74 sent olan kagitta para kazanmismis!
Koy da gorelim ne kazanmissin Mart-Nisan-Mayis. Benim kazandigimin yuzde birinden fazla ise yazmayacagim soz.
-
https://www.tradingview.com/x/SlD6oHxR/
Yalanların bitmiyor. Grafikte atıyorum hulk topiğine ama kendi kendine güveysin.
ilk maliyet 4.72 0.73 cent
ikinci maliyet 4.82 0.58 cent.
Şu anki fiyat 0.77 cent.
-
Secbul hoca çok iddialı yazdın o zaman, sürekli kalp Ler koyup ben bilirim ben doğru zamanda girerim falan... Ha haklısın en iyi yerden girdin ama bekledigin gibi bir prim olmadı bu piyasada, bence senin suçun yok, bunu herhangi bir tahta sandın bu adamlar şereflinin sereflisidir, teknik yararlı bir enstrümandir ama para yoksa ve tahta ele geçirilmiş ise böyle aylarca süründürür herkesi. Sidik yaristirmayi bırakın ikinizin de analizinden faydalanıyoruz.
-
Iddiali girmek meselesi degil, cani yanan milletle d..ss.k gecmek ana olay.
-
Muahahahaha. Elini neye atsan 3 kati gitmis, gelmis bana 3 sentin hesabini yapiyorsun.
Mal gibi beklemekte sorun yok. Hepimiz bekliyoruz.
Sen burda bizimle d.ss.k gectin korona vaktinde. DOW 18 bin iken de mal aldin. O mal sana bir kurus kazandirmadi, mal mal beklettiriyor 1 sene. Karma alir skalani boyle sokarmis munasip bir yere demek.
-
Bir de yazdigina bak yahu, yine narsit. Sanki DOW 18 bin iken bir mal alan senmissin gibi. Dunyalar kadar para soktuk. Bu topikteki hemen herkes mal aldi o zamanlar. Senin aksina o zamanlar mal alanlar hep kazandi.
Cikar koy bakalim gorelim ne kazanmissin o korona zaman. Hic.
Hatta butun sene. Hic.
Karma. Geldigin duruma zevk almadim diyorsam yalan olur.
-
Bak hala.1 kuruş kazandırmadı diyor. Neyse sen 2 tl.bozdigun dolarları çıkart hele sonra ahkam kes. Iyice merak ediyorsan maliyeti yazdım yukarı grafikte. Git hesapla.
Sana ne diyorum ben ile ilgili paylaşım yapma. Bak onu da soz verdin yine bozdun kendi kendine. Tutup buldurtma bana o soz verdiğin gönderilerini.
Bulasma bana uzak dur benden.