gün geçtikce takipci sayımız artıyor bu beni anlayanların olmasına işarettir umarım bazen özelden soranlar oluyor buranın dışında yazmıyorum paylaşım ..
Printable View
gün geçtikce takipci sayımız artıyor bu beni anlayanların olmasına işarettir umarım bazen özelden soranlar oluyor buranın dışında yazmıyorum paylaşım ..
Celik hocam haftalık liste verecekmisiniz . Yoksa ben bir liste sundum
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önümüzdeki günlerde beklentisi olan , Polho, AEFES, tskb , pagyo için arkadaşlar ne düşünüyorsunuz. Bu konuda yorumlar almak istiyorum. Diğer incelenebilecek kağıtlar varsa lütfen yazın. Olumlu ve olumsuz taraflarını incelemiş oluruz ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
afyon çimento ederinin altında işlem görüyor bu baskılar bundan bir kaç kötü haber olsada 1.2 taban yapsak sonra full ileri gitsek şöyle 6 ayda 20.30 fena olmaz hani :):)YTD
böyle bir yatırım anlayışı ile verilen öneriler uzun vade de birçok yatırımcının olumsuz etkilenmesine neden olabilir. salt bir takım sinyal yada indikatöre bakılıp şirkette yaşanan gelişmelere ve temel analize duyarsız kalınırsa ertesi gün batacak şirketi bile farkında olmadan önermiş olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bir de senkron daki durum ile sönmezlerdeki durum farklı. sönmez uzun yıllar önce fabrikaları kapatıp bunları fason yada kiraya vermişti. bankalarda döviz olarak ciddi mevduat tutuyorlar ve şirketin fiyatının bir karşılığı var.. senkronda ise bu yok..
öneri yapılan bir şirketin hangi alanda iş yaptığını en azından kabataslak bilmekte önemli bence.
senkron güvenlik şirketi için çok rahat herhangi bir olumsuz neticelenen mahkeme sonucu hakkında iflas kararı çıkabilir.
ve hal böyleyken şahsen böyle bir hisseyi yatırımcılara önermek gerçekten büyük bir vebal altına girmek anlamına gelir.
benim param batarsa batsın diyebilirsin o başka ama buradan(forumdan) yapılan öneri ile başkalarının ki de bu sebeple batarsa vicdanen hoş olmaz. ancak şu olabilir bu hisse spekülatifdir arkadaşlar yakın izleme pazarındadır ona göre yatırım yapın yapacaksanız bunu bilin gibi uyarı yaparsanız daha iyi olur.