ben ilk çeyrek karının 1.2 ile 1.5 milyar arasında bir rakam gelecektir diye umuyorum.
Printable View
ben ilk çeyrek karının 1.2 ile 1.5 milyar arasında bir rakam gelecektir diye umuyorum.
Konu çok uzamasin amacını aşıyor bu yazışmalar. Haftaya değil tüm sene ne yapar bir fikrim yok, kimine göre toplu kağıt, kimine göre takası dağınık. Buffetin yaptığı gibi al unut kağıdı. Bizim sorunumuz çok fazla ekran başındayız. Her yaptığı harekete bir anlam yüklüyoruz bunu da burada paylaşıyoruz. Ama zamanda böyle geçiyor 😀
QUOTE=temettu_emeklisi;6817685][/QUOTE]
az yazdığım hatta yazmadığım doğru tespit yine sebebi senin gibi bilgim olmaması.Millet senin yazmanı bekliyor hatta geçen biri sana dua etmişti,Bilgini bizden esirgeme defineci.Önümüzdeki hafta beklentin nedir ona göre alış satış yapalım.[/QUOTE]
Geçen yılın vergi dairesi kaŕinin 3 kati oluyor da şimdi neden olmasin
az yazdığım hatta yazmadığım doğru tespit yine sebebi senin gibi bilgim olmaması.Millet senin yazmanı bekliyor hatta geçen biri sana dua etmişti,Bilgini bizden esirgeme defineci.Önümüzdeki hafta beklentin nedir ona göre alış satış yapalım.[/QUOTE][/QUOTE]
Defineci bey size bir değişim görüyorum. 15 gün önceki defineci gitmiş bambaşka biri gelmiş yoksa hesabınız mı ele geçirildi
Migros u örnek alırsak; 1 milyar civarında zarar bildirdi Vergi dairesine ama borsaya 1.241 kâr.Ben de arkadaşın belirttiğine yakın 3 aylık bekliyorum.
Bir problemlm yok çok şükür siz kendinize iyi bakın.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1142984
kabaca 148 milyonun 121 ini kendileri almış,27 sini bizlere dağıtmış.121 milyon 148 in yüzde kaçı yapıyor acaba engin bilgierinizle benim gibi bir zır cahili aydınlatırsanz çok memnun olurum.