Tüm samimiyetimle söylüyorum özelde kayıp ta olmamanıza sevindim inanın. Ama dediklerimin gerekçelerini ispatlayan hesapları koyuyorum ortaya. Merak eden hesaplasın. Yanlış varsa bizde bilelim.
Printable View
O Hesaplamalar doğru ben doğru yerlerde alım yaptığım için kayıpta değilim. Ama henüz hiç sat-al yapmadım. Bunu yapsam zaten topicte beni bilen bilir yazı yazmam.Çünkü etik olmaz.
Portföylerde mutlaka bulunması gerekli bir hisse bana göre. Tek hisse değil de dengeli bir portföy yaparsanız psikolojiniz çok yıpranmaz.
Borsada ne kazanacağınız üzerine değil de mutlaka sonunu görebileceğiniz pozisyonlar alıp taşırsanız daha sağlıklı olur.
Ülkemiz için savunma sanayinin ne kadar hayati bir önemde olduğunu bugün net görüyoruz, ABD, Rusya, Fransa, İngiltere, hatta almanya gibi savunma sanayisi gelişik ülkeler kendi coğrafyamızda bize söz hakkı bile tanımayacak operasyonlara imza atıyorlar.
Akdenizi kendi süs havuzuna çeviren güçler, bizden bizim paramızla kanal açtırıp montö yü deldirip birde karadenizden kuşatacaklardı, kanal açmak isteyen zihniyetle aselsanı her türlü baskı altına almaya çalışan zihniyetin sahipleri bana göre aynı. Az yada çok her bir savunma şirketi bu ülke için kritik öneme sahip.
Sayın Junge güçlü olmazsan ne anlaşman olursa olsun. Adamların uluslararası anlaşmalara uyduğu mu var.
Bu tahtadaki operasyon kimin fikri ise onda da ona bu imkanı tanıyanda da gram akıl yok. Ben şu şirketin başında olsam kimseyi takmam çatır çatır hisseleri çoktan geri almıştım.
Bofa & YKb robotu bir de onlara her türlü desteği veren takasta 2. olan kurumun yatacak yeri yok. O güçleri var şuradan 10 mln lt mal çekseler herkes çil yavrusu gibi dağılır.Onlar bunu yapmayıp bir de bu işleri yapanlara destek oluyorlar.
Şimdi anlaştık Sn Lunar..Ama o dışarıdan bu işleri organize edenleri de defetmek gerekiyor. Siz bana ister inanın ister inanmayın ama durum böyle .. Çıkacak zamanla ortaya. İnşallah ben o zamana kadar direnirim. Benim buradaki miktarım yüklü. Her seferine fena acıtıyor psikoloji bozuyor..
Sayın Suheyl anlaşamayacak bir şey yok. Ben sizi anlıyorum. Ben mesela bugünün takasını yorumlasam başıma iş alırım. Maalesef çakallık diz boyu ama bu mal bu fiyatlara ucuz.
4200 K an itibarı ile BOFİ cik.. Tavan bekliyoruz o zaman değil mi ??:)