Gelıyor beddualılar düşüyor tabi hisse tahtacıda gavura vurur gibi vuruyor. Saat 5 de bakalım ne şovu yapacak .
birde şekersiz açık çay içenler,:p
11-01-2021, 14:37
fenerbahceli
Alıntı:
Originally Posted by Dvk_Psh
sen tat gida dan birisini bedduasini aldin galiba :)
Sormaaaa :))) Şaka gibi arena sattık yüzde 6 daha gitti bu yüzde 4 düştü alınca.dddd Tattaki arkadaş kaşınıyor hem küfrediyor hem de satmıyor o komikti ondan az ugrasayim dedim :) Fener'e de laf atınca tutamadım :)
11-01-2021, 14:39
fenerbahceli
400 K satış fazla. Bofa ve A1 satışta ise zaten olmazdi kisada da işte kasindik.dx
11-01-2021, 14:41
fenerbahceli
Alanlarda hep benim gibi fakir tayfa halk ziraat ;)))
11-01-2021, 14:43
Dvk_Psh
Alıntı:
Originally Posted by fenerbahceli
Sormaaaa :))) Şaka gibi arena sattık yüzde 6 daha gitti bu yüzde 4 düştü alınca.dddd Tattaki arkadaş kaşınıyor hem küfrediyor hem de satmıyor o komikti ondan az ugrasayim dedim :) Fener'e de laf atınca tutamadım :)
Arkadas temel bazda baktigi icin elinde büyük ihtimal yüksek adette var,
o yüzden de hak ettigi degerin altinda satıldığı için yazıyor ki öyle gözüküyor...
Sen simdi bu netastaki timsahi bilmezsin dikkat et kolunu bacağını kaybet me hahahaha...
11-01-2021, 14:48
fenerbahceli
Alıntı:
Originally Posted by Dvk_Psh
Arkadas temel bazda baktigi icin elinde büyük ihtimal yüksek adette var,
o yüzden de hak ettigi degerin altinda satıldığı için yazıyor ki öyle gözüküyor...
Sen simdi bu netastaki timsahi bilmezsin dikkat et kolunu bacağını kaybet me hahahaha...
Nasıl yani risk çoksa şafak girdi semsiye
11-01-2021, 14:55
oscar77
Alıntı:
Originally Posted by fenerbahceli
Sabah arena satıp buna geçtik şaka olmalı :(((
Şakayı çok sever bizim tahta yapıcı... :yes: Eşek şakası deyimi literatüre bunun yüzünden girmiş olmalı..