Borsanın tepesi neresi bir bilsek?
[emoji3]
Printable View
Seçim öncesi dolar-Nakite yatay geçiş olacağı fikrinize katılıyorum.Geçişin Şimdiki seviyelerden yatay geçiş yapılacağını düşünüyorum.
Düşürmeleri çok zor.
KKM de bekleyen milyarlarca TL yi bu geçiş için düşerek imkan vermezler.Aksi takdirde KKM hızlıca bozulabilir.KKM dekileri kafeste tutmak bir stratejileri.
Ayrıca ihracatçıların içerde TL maliyetleri her gün yükseliyor.İhracatçılara daha fazla darbe vurmazlar diyorum.
KKM yi bozar ise Türk halkının klasik yatırımı Altın bozabilir.
Altına hucüm olur ise.
Zaten KKM dekiler şimdiden hesap yapmaya başlamıştır.
Eldeki para ile şu kadar ons altın alabiliyordum.Şimdi ise şu kadar ons altın alabiliyorum diye düşünmeye başladıkları takdirde.
ALERT: Squeeze Of Silver Is Coming! - Robert Kientz | Silver Price Prediction
https://www.youtube.com/watch?v=kPocQWZk9N0
Ben habere rastlamadım ama Emre Değirmencioğlu bülteninde yazmış...
Türk mali piyasaları açısından önemli gördüğümüz ve dün dikkatimizi çeken bir haber ise -her ne kadar resmi bir cevap olmasa da- Botaş'ın, Rus Gazprom'a gaz ödemelerinin 2024 yılına ertelenmesine yönelik talebinin reddedildiği oldu!
10 kasımda Niyazi oluyordum ama Allahin sevdiği kuluymuşum ki kırık çıkık olmadı birkaç morlukla atlattım ama otobüs şöförü için şikayet kaydı açtım ne olur ne olmaz diye ama birşey çıkmadı ama acil doktoru enteresan 1 hafta dinlen diyor ama rapor yazmıyor
hükümetin doları sert aşağı düşürmesi kendi ekonomi modelinin içine kendi elleri ile dinamit atması demek olur.......Ağır ağır ve yavaş yukarı yönlü hareket etmesi program için en yararlı formüldür....Şu anda bütün hareketler kendi denetimlerinde cereyan ediyor.....
Şu anda olduğu gibi Kurdaki bu ritmi bozacak dışardan yada içerden her girişime müdahale etme güçleri olduğu sürece kurda sert aşağı yada yukarı hareket etme olasılığı hep düşük kalacak.