Bence ihlaslar yoruldu dinleniyor...Soluklanınca kaldığı yerden devam edebilir...ytd...:kahkah:
Printable View
Bence ihlaslar yoruldu dinleniyor...Soluklanınca kaldığı yerden devam edebilir...ytd...:kahkah:
günaydın atıcılar tutucular....
Tebrikler bravo
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah bir aksilik çıkmazsa bugün ve yarın yükseecek ve %50 söylediğim atpet sayesinde haftanın 1. ben olacağım.
tebrikleri şimdiden peşin kabul edebilirim.
Yarışma başlığında :plc: (MOD) yoktur. Yarışmayı düzenleyen, yükünü çeken sizin benim gibi iki üyedir. Bazı üye arkadaşlarda yardımcı olmak maksadı ile bazı konularda destek olurlar. Örneğin P.E.R.T. birinci ve sonuncunun yazdığı sayfayı bulur, koyar. Vakit alan bir iştir.
Biz millet olarak aldığımız her hangi bir cihaz vs kulanım kılavuzunu okumaz hemen kurcalamaya başlar veya kurmaya çalışırız. Sorun çıktığında da kabahat o zımbırtı nın dır.
Aynen yarışma kurallarını okuma zahmetinde bulunmadığımız gibi. Tatava lafına takmadan önce, 2 ileri 1 geri size cevap yazmış. Teşekkür etmek zor mu dur?
Nikiniz in beğenilmediğini yazıp hadi tatava demeyelim, mırım kırım etmek diyelim uygun mu dur sizce ?
Zamanın da Can Yücel abimiz nasıl bir savunma yapmış.
http://arslancinar.blogspot.com.tr/2...-oralarda.html
Kısaca benim ifademde bir uygunsuzluk yok gibi geldi.