Benim stoplar patlamamış olsaydı nasıl kazanacaktın sen.pala asla gevşetmesdi sayemde şortçular bir binlikle serinledi.longcularada kötü bir haberim var!!akşam kapanışta sinirimden long açtım boğalar temkinli olsun!!!y.t.d
Printable View
ilk 4 aynı grup desek 3 günde 622 milyon alıcılar.yatfin takımı.
http://666kb.com/i/dnfr6qfhs7fck6hvl.jpg
Dün gece bu yazıyı yazarken eksi açıp sonra cildirmiscasina 129 a kadar alacağını hiç dusunmemistim üstelik dolar 3.71 yanarken. Durum böyle olunca 128.500 ortalama 30 adet short açmış olduğumu farkettim. Resmen shortcu avı oldu ben bile ne yaptığımin farkında değildim. 129 u geçince kendime geldim ve stoploss yapmak için pencereyi açıp emri hazırlarken 129.100 den 128.925 e verince vazgeçtim. Fakat fena tırstim az kalsın kendi senaryomun kurbanı olacaktım. 128.300 den hepsini kapadim. 129 oldugunda Uzun zamandır böyle sinir ve stress yasamamistim. Hem kendime hem Palaya kızdım. Böyle delice sanki hersey toz pembeymis gibi alımlar iyi günlerde bile olmamıştı. P.tesi idlip fiyatlanacak derken vize olayı onu bile unuturdu cuma kapanisinın 700 puan üstünü gösterdiler. Hani yeri gelince yada islerine gelince Reise Amerikancı diyen tipler varya bian onlar geldi aklıma acaba onlar haklıda sırf idlip olayını unutturmak içinmi vize olayı çıktı acaba dedim :) malum nezaman bişi olsa hemen gündemi değiştiren bişi oluyorya.
Ahlak dünya çapında geriliyor.
https://www.dunya.com/dunya/japonyad...-haberi-385772
Kobe Çelik şirketinin, sanayi kuruluşlarına tedarik ettiği alüminyum ve bakırın ardından, demir cevheri tozunda da hileli kalite değerleri üzerinden satış yaptığı bildirildi.
Aynen o girdapa bende giriyorum bazen..Böyle durumlarda ekranı kapatıp uzaklasmakta fayda var.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 Kasım'da duruşma var, 1 Kasım da Barzo başkanlık seçimi. Bu yüzden py Ekim vadeyi yapabildiği kadar yukarıda kapatmak ister. Bu düşünce ile Ekim long toplamıştım. Ay sonuna kadar dağıtmaya çalışıyorum. Şubat vade shortum. Nisan vadede de short açacağım.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.