taşınan ve taşınacak olan açıklar
BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Alıntı:
Originally Posted by
STAPES
Merhaba Hisse.net dostları
Fenerden zararı çıkarınca Bjkas'tan da zararımı çıkarmalıyım (Yıllar önce 2,40'lardan alıp 1,25 verip Ali Koç nedeniyle fenere geçmiÅtim).deyip geçen hafta 2,09 ortalamayla yüklüce glrdim.2 altında zarar kes yapmayı unutmadan.
Sportifler artık paraları savuramayacaklar,borçlarının da sürekli azalacaÄını düÅünüyorum.En erken artıya geçeçek kulüp BeÅiktaÅ olacaktır.Bu hisseler toplu yükseliÅ trendine girdi.Bu iÅ titan zinciri gibi...YükseliÅi gören gelecek.Bomba en son gelenin elinde kalacak.Daha yolun baÅında olduÄunu düÅünüyorum.3-4 lira beklentim.O seviyelerden bedelli artırım açıklaması gelirse ÅaÅırmam.
Alıntı:
Originally Posted by
STAPES
Sanırım babalar Konya maçından çok korkuyordu.Kazasız atlatması onlara da sürpriz oldu ki kimseye kaptırmamacasına 200 milyon hacimle %8 yaptırdılar. Åimdi 16.hafta Fener maçına kadar rahat. Hem takım oturmuÅ ,hem zor maç yok. Hatta ocak ayı arasına kadar(5 hafta var) sadece 2-3 puan kaybı muhtemel. İlk yarıyı lider bitirir ya da 19 ocakta Sivasa kendi evinde çakar lider olur. Yani 19 ocaÄa kadar yükseliÅe devam düÅünüyorum.
Tek burukluÄum Åu muhteÅem rallide ,yılların 2,30 direncini kırdıÄımız Åu günlerde yeterince kalabalık olmamamız. Gerçi az kiÅi yükseliÅ indikatörü ama.
Umarım bu kaÄıtta 100-150 kiÅileri gördüÄümüzde zirvede olmaz,yükseliÅ devam eder.
Alıntı:
Originally Posted by
STAPES
Nasıl olsa maçı pazartesi. Spek rahat. Kıytırık takımı da yendi. Yılların direnci 2,70-2,75âe kadar sürdürür. Salı %-4 yapıp yeni yolcuları alır....
KullandıÄım yatırım programında tıklanma sayılarında bjkas sürekli yükseliyor. DiÄerlerini açık ara geçti.
Sesli düÅüncem,kesinlikle yatırım tavsiyesi deÄil!!
Şööle kendi kendimi alıntılayıp tadını çıkarayım[emoji4][emoji4]
Yıllardır sporları takip ediyorum kaç kere kaçırmayın diye yazdım. Umarım yazdıklarım mantıklı gelip alan olmuştur.
En son öngörüm yense de yenilse de salı günü -%4 yapabileceği idi.yine de full bjkas’tayım. (Hatta cuma ve ptesi %15’er yapacağını tahmin ediyordum yarın realizasyon gelebilir)
Bugün işlem hacmini görünce,hele son 15 dk’da 50 milyonu görünce insan rallinin bitmediğine inanası geliyor
Bu arada beklentim orta vadede 250 milyon $ piyasa değeri
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi