geçen yılın kaz***** dolarcılardı.
bu yılın kaz***** dolara endeksli hazine garantili yol köprü hastane işleten Müteahhitler
Printable View
geçen yılın kaz***** dolarcılardı.
bu yılın kaz***** dolara endeksli hazine garantili yol köprü hastane işleten Müteahhitler
Olay net bir şekilde anlaşılmıştır. Sermaye için durmak yok yola devam. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir, saklamaya devam... 8 milyar liraya köprülerin taşınması ihalesi yapıldı, bakan günah keçisi ilan edildi. Sanki 1 numaranın haberi olmadan mümkün böyle bir şey. İstanbulda olası bir sokağa çıkma yasağı ilan edilse bahsi geçen 8 milyar ile tüm fakir fukara bir ay beslenir. Halihazırda grafikler dünyada virüsün en hızlı yayıldığı ülke Turkiye diyor. Umarım İtalyadan beter olmayız.
yahu bizde para da yok.
şu yardım kesesine lot mu atacağız.
bmeks,goldas,aktaşları keseye atam bari
İyi bir borsacı stop olmayı bilmeli. Son 10 yıldır söylüyorum işletme sahipleri az az borsaya girsin diye. Adamın elindeki saçın değeri 100 dolar geriledi borcu dolar olduğu İçin 100 dolar borcu arttı, çapraz zarar. Stop olamadı. Sanki bizim devlette stop yapamıyor yani parmak veya kol kesemiyor. Umuyoruz vücudun kalan yerleri kaybedilmesin.
Jp Morgan analistleri:Piyasalarda muhtemelen en kötü geride kalmış olabilir.
Kaynak; Bloomberg
Abd: +% 3
Korku endeksi: -% 11
Yarın iyi olur mu bakalım .
Yatırım tavsiyesi değildir.
birazdan bu grafiğin yeni şeklini göndereceğim, yorumsuz olarak. Ben bu grafikte sağda aşağıda bir yerde yazan 5 rakamını bekleyeceğim için uzun zamandır sistem dışı bekliyorum. Bu sıralar işlere odaklanmak daha faydalı oldu, senet olmadan kesinlikle daha net bir uyku düzeni var. grafik olur olmaz orasını bilmem ama incelemekte fayda var.
https://i.hizliresim.com/lhhgU6.png Covit için iban numarası geldi, bir kaç lotdan bir şey olmaz demeyin. Amaç tarafımız belli olsun, bizim tarafımız HALK.
grafik alıntıdır, finansal tezler isimli arkadaşın emeğidir, hem çizgilerde, hem uslubunda oldukça kaliteli bir yazar ve çizerdir.