Printable View
garantide ne filimler dönüyor vay anam dizginlemeye çalışıyolar
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi PD/DD=7,27 F/F=117,50 :) Sermaye: 10milyon TL Özsermaye: 102milyon TL Piyasa değeri: 750milyon TL Dolaşımdaki pay sayısı: 1.680.000 Aslında bunda da yüksek bedelsiz potansiyeli var gibi. Temettu verecegiz diye kap attilar gecen hafta
Alıntı: Originally Posted by Batman üstad bu real emmi bence Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir
Allah belani versin itne Allahin koylusu bile sekiz cizdi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir kazma sapı bana özelden mesaj atmış. diyor ki rahmetli mezardan kalkıp mesaj atacak Bu benim taklidimdir diye...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir hesap sormadın mı ustadım neredeydin bunca zamandır bıraktın gittin demediniz mi?
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi PD/DD=7,27 F/F=117,50 :) Sermaye: 10milyon TL Özsermaye: 102milyon TL Piyasa değeri: 750milyon TL Dolaşımdaki pay sayısı: 1.680.000 Aslında bunda da yüksek bedelsiz potansiyeli var gibi. itne çok pahalı benden demesi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir değil üstad her emmi diyene inanma