TCMB, 1 ve 3 ay vadeli Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihaleleri açtı. ay vadeli ihalede tutar 100 milyon dolar ve 3 ay vadeli ihalede tutar 100 milyon dolar olarak belirlendi
Printable View
TCMB, 1 ve 3 ay vadeli Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihaleleri açtı. ay vadeli ihalede tutar 100 milyon dolar ve 3 ay vadeli ihalede tutar 100 milyon dolar olarak belirlendi
bist teki artış BANKALARA YANSIMADI..
millet bankalardan umudu kestimi ne..
bu iyi bir şey değil.. bankalara sertvvsatış gelirse meletirler gene ortalığı
İrana ABD ambargo uyguladığı halde bizim kadar çöküntü yaşamamıştır,yani ülkemizde dış güçlerin oyunu yok oyunu oynayanlar içimizdedir,o oyunuda herkes biliyor,zaten Nebat açıklamasını yapıp yumruğunu masaya vurmuştur dışarıdan bize bir müdahale gelmemiştir diye,yani kısaca yalancının mumu yatsıya kadardır,bunları konuşturanda ilahi adalet sağlayıcıdır,bu ilahi adaleti hangi yöne çekerseniz çekin fark etmez,ister bilinmeyen bir güç,ister beyinlere verilen mesajlar fark etmez,zaten baş merkez bir enerji yumağı vardır,ister kuantum ister vs yine fark etmez onun ismi ilahi adalet sağlayıcıdır,cezada vermez,kişi cezayı kendine keser kendi elleriylen !!!...Yasalar insanların kurduğu bir sistemdir işin o boyutuda mevcuttur,oda ilahi adaletten önce devreye girer er,geç saygılar.
Pek müdahale yok,geceyi beklemek lazım,zaten neye göre olacakki,bir köpük vardı alındı,çıkıpta faiz artıracağız demeye halleride yok bundan sonra,zaten dolaylı yoldan artırdılar,yaztıkbank altınlara göz diktiler getirin mevduta çevirelim diyorlar YEMEZ,ilk başta kendi adamları ortaya çıkarmaz,eğerki bu millet ayakta kalıyorsa onların sayesindedir,çünkü altıncı bir milletiz kötü günler için:he:
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, bugün saat 20.30'da CNN TÜRK'te yayına katılacak