“THY, Irak'ın Kerkük ve Türkmenistan'ın Türkmenbaşı şehirlerine tarifeli sefer başlatılmasına karar verdi.“ @ havayolu101
https://twitter.com/havayolu101/stat...pySkBRx92oeM2Q
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi olmayıp, herkes kendi kararında HÜRDÜR.
Printable View
“THY, Irak'ın Kerkük ve Türkmenistan'ın Türkmenbaşı şehirlerine tarifeli sefer başlatılmasına karar verdi.“ @ havayolu101
https://twitter.com/havayolu101/stat...pySkBRx92oeM2Q
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi olmayıp, herkes kendi kararında HÜRDÜR.
Arkadaşlar Tombulun bilanço tarihi belli mi?
2. Çeyrek açıklandığında hisse 60’dan 100’lere geldi. Şimdi 3. Çeyrekten son çeyreğe aynı performans gelirse en az 160’lar gözüküyor. YTD. ✈
Sn antepli arkadaşımızın bu paylaştığı kâr rakamlarına aynen katılıyorum. Eger bu rakamlar gelirse yaklasik %40-50 arasi bilançosunda ozsermaye olacağını düşünüyorum ben. Bu da cok guzel rakamlar demek bence. Şu ortamda bu kadar güzel kâr yapacak yapan firma çok nadir. THY için çok güzel artı gelişmeler var. Mesala Katar dunya kupasına uçak kiralayacak. Kış turizmi yavaş yavaş etkili olacaktır havacılıkta. Ayrıca UEFA sponsorluk reklamları var. Uçuş rotaları artıyor. Uçak ve personel yetmediği için yeni gelen uçaklar yanında yeni kiralamalar da olacaktır. Ayrıca personel alımları da olacak. Yani işler kısaca iyi gidiyor demek ki. Böyle devam etse bile THY nin gelişmesine fazlasıyla yeterli bence. F/k orani 3,5 lara yaklaşacak. JCR derecelendirme kuruluşu bile AAA ile en yüksek notu vermiş bize. Bunların etkisi yavaş yavaş görülecektir diye düşünüyorum. Pandemi den bıkmış insanlar artık kapanmak istemiyor, doya doya gezmek istiyor. Rusya ve Avrupa açığını zaten THY fazlasıyla avantaja dönüştürüyor. Açıkçası bence işler tam anlamıyla tıkırında gibi görünüyor benim gördüğüm. 2023 te yeni uçaklar da filoya eklenecek zaten. Kargo bölümü deseniz bu bolumde büyümeye devam ediyor. Merakla izliyorum hergün. Ufak duzeltmeler oluyor haliyle ancak bana normal geliyor. Uzun vade çok umutluyum bu hisseden.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Medya haberlerinde 2 Kasim bilanço tarihi deniliyor. Çok az kaldı. Bu bilanço ile degeri daha da anlaşılacak bu firmanın. Onceki bilançoların benzeri olur diye düşünüyorum bende (Önceki 2 bilançosunda da yükselişi devam etmiş)
Yil sonu belki 125 yapabilir belki de 170 yapar. Yani bunu tahta yapicilar, balinalar karar verecek. Ama muhteşem bilanço ile bu iş burada bitmez. Orta ve uzun vade düşünürsek bunun devami gelir diye düşünüyorum
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Dik dur eğilme bu yatırımcı seninle :evil: