Amerikada biden la trump kapışır bizde rte ve bahçeli memleketi yönetir ,rte karşısına konan son aday kk o da 70 üstünde,rusyayı 20 yıldır putin yönetir :))))))) Yahu nedir bu yaşlıların hakimiyeti
Printable View
Amerikada biden la trump kapışır bizde rte ve bahçeli memleketi yönetir ,rte karşısına konan son aday kk o da 70 üstünde,rusyayı 20 yıldır putin yönetir :))))))) Yahu nedir bu yaşlıların hakimiyeti
Rte nin bence seçim falan kazandığı yok.Tiyatro öyle yazılmış.Tüm oyuncular rte kazansın diye uğraşıyor.KK baktı reis sıkışıyor seçim kampanyasının en civcivli anlarında utanmadan sırıta sırıta seccadeye basarak foto bile çektirdi.Bunlar tiyatrocu rolleri neyse onu oynuyorlar o neden le artık ben siyasetçilere kızmıyorum.
Alışverişlerde 7 bin lira üzeri kredi kartı zorunluluğu
https://www.istegundem.com/haber/ali...nlulugu/287434
dolar forumu diye açtım ama ne umdum ne buldum dolar harici her şey var :D burası szc tv, halk tv ye dönmüş tm fondaş havuz medya havası var kendi aranızda takılıyorsunuz :D tebrik ederim DEMOKRASİYİ(!) İYİCE İÇSELLEŞTİRMEYİ BAŞARMIŞSINIZ ama dikkate ettim kimse halk için göbeğini kaşıyan adam yazmamış bu olumlu hatta halkın değerlerine kültürüne yaşam tarzına falan saygı tavan(!) gene gördüğüm kadarıyla :D :D ARADA nUrettin sözen döneminden başlayıp süreci AKLI SELİM YAZANLAR falan olmuş ama başarılı bir şekilde görmezden gelinmişler yani EN UFAK FARKLILIĞA TAHAMMUL(!) tavan... çok sesli, demokrasi(!) numunesi HERKESİN YAŞAM TARZINA SAYGI DUYULAN GÜZİDE BİR ORTAM (!).asla tek sesliğe(!) tek tipçiliğe(!) yer yok :D kesin başarısızlığa sebep olacak gayet başarılı istikararlı bir çizgi :D 21yy da artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz BUNU ANLAMALISINIZ... GERÇİ İŞ İŞTEN ÇOKTAN GEÇTİ anlasanız ne olacak.... Bu yaşananların tamamında en büyük pay BU TARZ zihniyetin ama hala farkına varamadınız ve hala bir kesimi diri tutmayı başarıyorsunuz bu tavırlarınızla.... şurayı okuyan aklı başında bir insan gider oyunu şak diye basar reise benden söylemesi... AYNEN DEVAM... ÇOK OKUYAN YOKTUR UMARIM BURALARI :D neyse ben kaçar size kolay gelsin, EMİNİM BİR 20 YIL DAHA İKTİDARI YA DA DEVAMINI İKTİDAR OLARAK TUTMAYI BAŞARACAKSNIZ BUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK :D
Emperyalist, gerici ve faşist 12 Eylül darbesinin 44. yıldönümü. Dönemin Genel Kurmay Başkanı Kenan Evren öncülüğünde yapılan 12 Eylül 1980 askeri darbesinin etkisi hâlâ sürüyor. 12 Eylül idam, insan hakları ihlalleri ve kötü muamelelerle hatırlanmaya devam ediyor. Ayrıca AKP iktidarının gerici politikalarının temelinin 12 Eylül darbesiyle beraber atıldığı da eleştirilen konular arasında yer alıyor. Dönemin tanıkları 12 Eylül'ü Cumhuriyete anlattı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...temize-2246626
Cumhuriyetimizin Molla'ya satilisinin 44. yiliymis.
Hem Narin in annesiyle hem de Narin in başka bir amcasının eşiyle ilişkisi var. Amca Salim le ilgili iki kadın detayı: Narin onları görmüş olabilir.
https://www.mynet.com/galeri/hem-nar...i-110107186624
Olduruldugu gun, Narin kur'an kursundan geliyor, boynunda elif ba'si var.
Olduruldukten sonra, cuvala kondugunda, bu elif ba'nin ipi ile cuvali bagliyor, dereye atiyor, sonra gidip namazini kiliyor.