2 dolar neres,/ı yav bılsekde ordan satsak he he .badem abım
Printable View
2 dolar neres,/ı yav bılsekde ordan satsak he he .badem abım
sabah haberı paylastım yabancılarda yuzde 5 ı gecmıs..
ortada cok az hısse var bence yarın oıburgun bademler benı arayabılır acıktan pazarlık yaparız bedemım ara ara.
alan satanı goren varsa rıca etsem..
marbas ne ıs kıcıksız 9 mılyon daha almıs bugun
Bende öyle düşünüyorum kıllanmamak elimde değil hadi devam edin gerçeklerle alakası olmayan yalan yanlış haberlere spk yakında kapınıza dayanırsa işte o zaman hapı yuttunuz demektir..O zamanda kırk takla atarsınız biz demedik O (Atik) dedi dersiniz gerçi o dediğiniz şahıs ezelinden taklacı adam satmakta 1 numaro yine işin içinden sıyrılır ..Deve kuşu,spk göreve dersin olsur biter ne uğraşıyorun..
Ne oldu neden rahatsız oldun... 50 centten aşağı mal yok dedik ondan mı rahatsız oldu ağababaların...yavrusu diğer grup kağıtlarının toplam değerini katlamış, arkasında bi bit yeniği var dedik onamı bozuldun...
Yıllarca millete kan kusturanlara elinizde yıllarca taşıdığınız malı tıpış tıpış bu yav.sa.klara bedeva verinmi demeliydik....
Larix,biraz edepli, hayalı,terbiyeli konuş onlar senin ağababan olur ancak bana Allah'ın kulu ağalık yapamaz yaptırmam ve senin ne dediğin doğrudur yada yanlıştır umurumda olmaz ve beni ilgilendirmez..Benim anlatmak istediğim araplara satılıyor gibi gerçek dışı haberleri burada yayınlarsanız ve sen ve diğerleri bu aslı olmayan habere destek verirseniz spk gelir yakanıza yapışır bumu senin zoruna gitti yırtık dondan sen fırladın sözcü gibi..Hadi var git işine de daha fazla kırıcı olmayalım...