Başkan halka arzlar güven kaybetti.
Printable View
Borsa düşer mi? Dolar ve gram altın yükselir mi? Veya tam tersi olur mu? Düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz arkadaşlar?
borsadan anlamam o alicemalin işi altın ons rüzgarını alıp arkasına iyi kaptırdı eğer dedikleri gibi 2400 dolarları görme şansı olursa gram altında çok sağlam gider ben doalrcıyım o yüzden gitmez demem saçma olur
Yaw sen bendende korkak çıktın.
Banka almıştın biraz düşünce sattın. :) Satmasan şimdi durumun iyiydi.(geçtikten sonra kahramanlık yapmak kolay tabi. Ama ben öncesinde orta uzun vadeli alın bedava demiştim. 3 günde "anacım" deyip sattın, yapacak bişey yok.)
:yes:
Altın ve BIST hakkındaki görüşlerimi önceki günlerde yazmıştım.
Üşenmeyip bir daha yazsammı.?
Altın yılın son çeyreğinde yada az öncesinde satış yiyecek. O zamana kadar biraz artabilir ancak fazla değil. Daha çok BÜYÜK dalgalı yatay gider. Altına bir kaç haftadır uzak kaldığımdan dalga aralığını-boyunu verecek durumda değilim. İyi bir teknik analiz verebilirdi.
BIST'de olay altından daha karışık. Bir sürü çıkar grubu oluştu ve hangi gün ne yapacakları belli olmuyor. TR ve dünya makro temel analiz yaparsan BISTin en az 2 ay epey yükselmesi gerekir. Ama biliyorsunuz tayyip bi hareket çeker, hepimizin anna koyar. Üzerine yabancılar yine kızar başlar zararına anlamsızca satmaya. Derken "yetmez 10 tane şirketi üst üste halka arz edelim" diyen BIST yönetimi sahneye çıkar. Bunlar istisnai olması gerekirken ayda bir oluyor. O sebeple BIST şöyle olur diyemiyorum. Teoride verilere bakarsak yükselmeliyiz. :)
.
9.dakikadan itibaren birilerine giydirmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=jH_9...EKOT%C3%9CRKTV