şu memleketin insanları ne ara böyle oldu.
terbiye,medeniyet kalmadı.
konuşma yerine kavgacı doldu sokaklar.
Printable View
şu memleketin insanları ne ara böyle oldu.
terbiye,medeniyet kalmadı.
konuşma yerine kavgacı doldu sokaklar.
bu hafta tarihi hareketlerden birisi oldu...şimdi merak ettiğim perşembe günü açıklanacak yabancı işlemleri ne olmuş...bir önceki hafta bist100 7 bin puan kadar yükseldi ama yabancı nette -22 milyon dolar....kim aldı da yükseldi o zaman? aynı şekilde bonoda da nette satım tarafında kalmıştı yabancı...ama ben asıl geçen haftanın verilerini merak ediyorum yani MB başkanı ve damat gittikten sonra yapılan işlemlerde yabancı ne durumdaydı...hafta boyunca özellikle GARAN'a müthiş para girişi görünüyor ama bakalım bu yabancı mı?
rte'nin söylemlerine bakarsak çok canı yanmış gibiydi...yani çok farklı konuşuyordu...her zamanki esme gürleme yoktu aksine gayet piyasa dostu açıklamalar yaptı...normalda dış mihraklar, ey abd sen kimsin, topunuz gelin tarzı açıklamalar beklerdik kendisinden...
bakalım göreceğiz bu hafta MB kararıyla az çok anlarız aynı tas aynı hamam mı yoksa hakikaten değişim mi oluyor?
Koç senin gibi burada 3-5 kişi var , işiniz gücünüz üfürme yazdıklarınızında çizdiklerinizinde altını doldururamadan sallıyorsun , sonrada inkar ediyorsunuz , geçen hafta yine benimle burada bu muhabbete girdin ağzının payını aldığın halde yine kaşınıyorsun.
Yine ağzının payını vericem toplum yararına:)
https://i.hizliresim.com/1NgZep.png
Koç efendi bak geçen hafta benle dalaştıktan sonra yazdın bunları bu topiğe BIST 117 iken ne oldu 130 şimdi çıkar düşecek dersin bizde DÜZELMESİNİ yapacak deriz hadi şimdi işine bak ne yazdığından haberin yok .:wave: