Aldığını verecen illa :p
Printable View
O zaman bi dolar bi tl olur, sıfırdan başlanır.
Dış minnaklar bunu mu istiyor acaba
Bu ülkenin başına ne geldiyse "gariban" halk yüzünden geldi. Kendi kendine mağduriyetler uydurup Akp yi başa getirip, 20 yıldır başta tutan %1 zengin kesim değil heralde. O yüzden bu fakirleşmeden en büyük payı garibanların almasıda aslında türkiyede gerçekleşen tek adalet olabilir...
Ben muhalefetede çok sıcak değilim ama tabii ki muhalefete oy vereceğim. Akp nin karşısına peluş ayıyı aday gösterseler, peluş ayıya oy veririm... ve evet daha iyi yönetir...
Geleceğe gelecek olur isek ; bu ülke bir yerlere gelecek ise, elitizm ile gelir. Artık diplomasızların, eski futbolcuların, eski otobüs şöförlerinin, eski güreşçilerin dönemi bitmeli. Bu ülkeyi harvard mezunu, oxford mezunu işinin ehli kişiler yönetmeli. Tabii bunlar fantazi. Eğitim kalitesi düşük ve cahil bırakılmış bir halk, kendi gibi olmayana oy veremez. Kendi gibi olana oy verir. Dolayısı ile eğitimsiz ve kültürsüz siyasilerle devam demektir bundan sona da... Bu işin acı gerçek kısmı ama dediğim gibi, bu ülke çok iyi eğitimli ve kültürlü kişiler tarafından yönetilmeli. Bunu hak ediyor...
Halkın arasından yeni birini bulup çıkarmak lazım.
Bu muhalefet te aynı, adam pelüş ayıya verir bunlara yine vermez
siz destekten reverce olmuşsunuz ben flat. aldığımız 2.500 ü vermeyelim dedik. bol şanslar...
https://i.hizliresim.com/602qfc7.jpg