AGUSTOS VADE APSd +3.804
Ekim vadede +1521
Printable View
AGUSTOS VADE APSd +3.804
Ekim vadede +1521
Kazanana ne kızacam sen başka fırıldaklık peşindesin arkada bana yürüdüğün yorumu oku ama 2 kere tane tane oku anlarsın.Bundan sonra mütevazi olmuyacam buraya gelip benim kadar teknik anlamda yorumlama yapan varmı gerek tahta gerek pıst 100 ben ortalamamı bilirim sonuçta zarlar hilleli kontrollü ama sen çıkıp farklı muhabbete girersen senin anladığın goy goy muhabbeti ile cevap alırsın.Sonra algıya başlar veya öyle anlıyorsun dersinki KAZANANA neden kızıyorsun dersin.
Kendim kazanırken buraya graflar atıyorum ,özl den görüş isteye bilgim dahilinde cvp lar yazıyorum yetişe bildiğim kadarı ile KAZANANA kızan adam burada var 2*3 tane kendini ağırdan satıp topiğe hiç bir katkısı olmadan kasıntı tipler.Elimizden geleni yapıyoruz olay bu.
Yav dayu sen neyin derdindesin, kim kazanırsa kazansın banane, masa orda istediği cetonu atar, er meydanı burası
bak aganın biri bugün dibimi cizdi dedin ses ettim mi, birde mütevazilik yabmıycam diyorsun. Asıl mütevaziliği ben yapıyorum farkında değilsin
Halen uzatıyorsun konuyu
Piyasa bu olur büüüle şeyler, her zaman kazanamazsın, rahat ol yani
Haa bu arada o cizdiğim dibinden yukarda işlem görüyor şuan o hacı aga pişman yani :he:
Bear bull cvplamaya bilirsin size birşey sorucam ben badem spor diyorum siz belki daha farklı isimlendireceksiniz sizcede piyasa eskiye göre daha kontrollümü