Alemsin gercekten. Kozmik bir baglanti mi var diyorsun yoksa???
Printable View
Tombul Kusu surunduruyordu oteki kuslar giderken. Cunku isten cikarma olmayip devamli ekleme oldu koronadan sonra. Daha sonra Varlik Fonu onun hisselerini teminat gosterdi borclanmak icin.
Ruslari butun dunya banlamasaydi, yine de surundururdu. O pazardan butun havayollari cekilmek zorunda kaldi, yerini Tombul ve Pegi aldi. Hukumetin oldugu hicbir seye bulasmayacaksin, uckagatciliktan baska birsey cikmaz altindan.
Amerika ile cozum bankanin sucunu kabul edip uzlasmasindan baska sekilde olmaz. Yoksa jurili durusmalar ve sonucunda suclu bulunacak. 2024'te bitecek birsey degil bu, cunku banka tekrar Anayasa Mahkemesine goturecek temyiz mahkemesinden gelecek sonucu (negatif gelecektir eskisinde oldugu gibi).
Bunun cozulmesi de sorun degil. Sucunu kabul edince ABD'de class-action yiyecek yatirimcindan milyarlarca dolarlik. Simdi bile olen ABD askerlerinin akrabalari dava aciyor Iran'in cihadini finanse etti diye. Bir dusunun kriminal davada ABD mahkemesinde suclu bulundugu / sucunu kabul ettigi zaman neler olacagini.
Class action'i bilmem, ben sahsen dava acacagim. Her bir seyi kokune kadar biliyorum zaten. Bir ton trade ettigim icin birsey alamam, avukata odedilerimle kalirim ama olsun, biraz da ben oynatayim ABD mahkeme salonlarinda.
Iyice sikisti 13'te. Insallah yukari kirar da seni de sevindirir.
Bu arada kimse yemiyor artik. Karax bile hemen yakaladi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1020166575.png
Tiye aliyor, derdi yok onun.
Yanliz bana hala kizgindir vaktinde cok korkutmusum herif mallara cokecekken. E ben ne yapayim ulkenin hicbir kontrol mekanizmasi kalmamis, birisi sabah ona Nazi, aksam bunu tabularinda gondeririz... kur da %20 her gun sokuyor. Rumlar ve Yunanlar coktu milletin mevduatina. Ben senelerdir yatirim yaptigim ve yapmaya devam ettigim teknoloji hisselerimi sattim likit olmak gerekiyor diye. Inaniyordum cokulecegine yani. Kendim hic nakit tutmuyordum mesela, hep yabanci ortagi olan sirketlerin hisselerindeydi.