Hisse işi bana göre değilmiş bunu anladım,
Vob yapıp paraları katlamak varken hisse aldık battık :he:
Printable View
Bence faturası kesilmemiş her fiyat soru işareti hele bu kur hareketi ile birden stoploss gelebilir gibin grafig emme teknik analiz diye birşey de yoktur nasıl bakmak gerekir bilemiyorum.
Adios
şimdi baktım spot tarafa 19.53 ttkom maliyeti...
https://i.hizliresim.com/nt1zsta.png
dolar tl vergi söylentisine bile böylemi tepki verdi...
bir anda 32.62 olmuş bugün...
Abi az daha alırsa stobloss gelir mi bilemiyor insan görelim ne olacak
Bugün baya araç için arayan oldu kuru gören kumdan kafayı cikartti epik
Bu sefer de biz satmak icin mali acele etmeyiz.
Araba fiyatları mayisda dib yapti burada yazmıştım. Yerle bir olduydu.
Sindi dayı stobloss geliyor mi ne oluyor bekle görelim
Esen kalın
mayıs ayında tesla alan birini daha şahsen tanıyorum, akçayla beraber toplam tesla satışlarının %20 kısmının client infosuna sahibim- hey, @elonmusk be wise, i have personal info of 20% of your tesla clientele base in Turkiye, we can talk abt this
ev vehicles- ev- kürenin hot topiklerinden biri, yusuf bidon- amerikan hükümeti- geçen hafta çin elektrikli arabalarına yüzde100 ithal vergisi koydu.. tesla dahil amerikn arabaları yada avrupa çinli markalar byd cherry vs karşısında artık herhangi bi rekabet avantajına sahip değil, aynı mal yarı fiyat.. belki daha bile iyi mal
TR piyasası rahat bizde zaten her arabaya yüzde 200 vergi vardı, çin elektrk arabalara ek %25 vergiyi koyalı da çok oldu, bidon reisi taklit ediyo sene farkıyla.. 2024 ilk5 ay rakamları olarak elektrikliler %7.5 pay almış araba satışlarnda, toplam ev pazarında ilk sıra %41 pazar payına sahip, bi sonraki %10 toplam 40 farklı marka satış yapmış piyasada, mayıs aylık bazda ise pazar payı %56
bildiğim kadarıyla togg diye bi fabrika asla kurulmadı, bi ara italyadan bi kaç örnek model getirdiler milletin gözünü boyamak amacıyla, seçimler için falan.. fabrika hiç bi zaman kurulmadı diye biliyorum, kurulsa bile elektrik araba üretemez, üretse bile satamaz, satsa bile kar edemez, kar bile etse batar, illa ki batar, bu kadar büyük bi yanlış nasıl yapılır diye biliyodum.. ne kaçırdım arada ?? %56 pazar payı diyo