bende maliyet düşürmek için oraları bekliyorum zira 50 liralar eskinin 400 tl leri bence bu hisse için makuldur.
Printable View
hocam bende isterim 100 tl leri görsün ama kartonsana bakın jantsa ile karı f/k sı hisse sayısı neredeyse bire bir aynı kartonsanı bölünme sonrası gördüğü maksimum seviyesinin 133 tl leri gördü biliyorsunuz oralarda 53 tl ye kadar indirip 66 ya çıkardılar yani %60 düşürdüler bu hesaba göre 125 i gören jantsa da %60 düşse tam 50 tl yi görebilir. yt değildir
Hissenin 100 TL olmasını istiyorum diye birşey yazmadım. Kartn ile neden kıyaslıyorsunuz? Karton 600 lerden bedelli açıkladı 3500 ü gördü. Yanlış olmasın 2300-2500 TL aralığından bölündü. Karton bölünmeden önce neredeyse 6 kat prim yaptı. Jant 582 TL idi toplantıda haber alınınca 612 TL tavan yaptı en yüksek 994 ü gördü 5.10 TL de temettü verdi. Jant kaça gider veya kaça düşer bilmem bakmadım ama sizin karton ile kıyaslayarak 50 TL yi uygun görmeniz çok saçma olmuş. Yatırımcının kararlarını etkileyecek yazılar size zarar getirebilir. Size hayırlı bayramlar, bol kazançlar dilerim.
MSCI global small cap olayı süpriz oldu. Bu haberi birileri önden alıp malı döktüler şimdi bu seviyelerden yüklerini alıp 27 mayısa kadar malı 100 lük yaparlar...
dün 140 bin lot mal basan garanti döndü bugün bu seviyelerden 40 binini geri aldı
Yatırım tavsiyesi değil tamamen iyi niyet temennisidir.
Mscı konusunda yabancı yatırımcıların mutlaka hisse alacağı gibi bir durum varmı,yok mu?