İyi bilanço fiyata yeteri kadar yansıdı mı?
4. Çeyrek 3 kadar iyi olmayacak hatta ilk çeyreğin döngüye gireceğini mi satıyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
İyi bilanço fiyata yeteri kadar yansıdı mı?
4. Çeyrek 3 kadar iyi olmayacak hatta ilk çeyreğin döngüye gireceğini mi satıyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Viopta ekim kontratlarından çıkış var kasım kontratlarına giriş var pazartesi olmasada salı,dan sonra tekrar dönüş olur diye sesli düşünüyorum ytd
Sn doctrine ben şahsen faydalandığını zannetmiyorum.
Bu bilançoda özsermayesinde %40 civarı artış olacağını düşünsek mesela
önceki Mart bilancosu açıklanacağı siralarda 40 -50 arasinda gezinmiş. Sonrasında Yükseliş devam etmiş
Ağustos ta bilanço açıklanacağı siralarda
50-61 araliginda gezinirken bilanço aciklandiktan sonra 72 lere kadar sürmüşler. Çünkü beklenti yüksek ve devam ediyor
Bu bilanço yaklaşık ozsermayede %40 gibi büyük artışı göz önüne alınca tahminin bu bilançoda açıklanana kadar 110 ları gösterebilir ler. Ama bilanço sonrasi yükselişi biraz salıp(110 lardan 102 lere indirip sonra yukarı) tekrar yukarı götürme ihtimalleri bence yüksek ihtimal gibi. Çünkü bu bilanço sonrası hissenin defter değeri nin yaklaşık 130-140 aralığına denk geleceğini düşünüyorum. Dolayısıyla böyle çok güzel kâr yazan şirketin hisse fiyatının da defter değeri nin üstüne çıkması gerektiğini düşünüyorum ben.
Döke döke götüreceklerini düşünüyorum şahsen. Beklentiler 2023 sezonunun daha iyi gececegi yönünde benim okuduklarima göre. 2023 yılı da kâr anlamında THY icin çok iyi geçecek muhtemelen.
Kısacası beklentiler bitmedi. Seneye daha çok turist bekleniyor. Daha çok uçak alınacak. Daha çok pilot ve kabin personeli alınacak. Daha çok kargo taşınacak. UEFA şampiyonluğu var. Katar dunya kupası var. Seneye savaş(Ukrayna -Rusya arasinda) bitebilir belki. Yani seneye daha çok olumlu gelişmeler olacak gibi
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
Rica ederim Sn doctrine, birbirimize faydalı olabiliyorsak güzel bir şey.
Paranin pek gidecek yeri de kalmadı artık. Dolar artık eskisi gibi yükselmeyecek bence. Uzmanlarda böyle diyor. Faizlerin durumu ortada zaten. Şuan piyasada yüksek enflasyon ile en iyi kazancı yine şirketler elde ediyorlar. Altın deseniz dolarla paralel hareket ediyor zaten. Uzmanlarin görüşüne bende katılıyorum. Paranin gidecek yeri kalmadı bence. Bilançolar ile yıl sonu ralllisinin olacağını tahmin ediyorum Kasım ve Aralık ayında
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Yeni bir medya haberi daha,,
rezervasyonlarının geçen yıla göre yüzde 25 seviyelerinde arttığını söyledi. İşler, "Sağlık turizmi ağırlıklı bir modelleme ve daha çok emekli Avrupalılar tercih ediyor. Bu avantaj iyi değerlendirilir ve işlenirse kış aylarında atıl olan yerler aktifleşecektir. Böylece, Türkiye'de turizm 12 aya yayılmış olacak" ifadelerini kullandı.
TURİZM ON İKİ AYA YAYILACAK
Artan talepler doğrultusunda hazırlık yaptıklarını belirten İşler, şunları kaydetti: "15 günlük ve bir aylık konaklama paketleri hazırlıyoruz. Sağlık turizmi ağırlıklı olan, bir turizm modellemesi söz konusu. Şehir, araştırma hastaneleri, özel kliniklerin çok sayıda olduğu, kaliteli sağlık hizmetlerinin verildiği üç merkez olan İstanbul, İzmir ve Antalya'ya talep çoğunlukta. Beş yıldızlı oteller tercih ediliyor. Bu tabii ki bizim döviz girdimizi ve istihdamı artıracak."
REZERVASYONLAR ARTIYOR
Mehmet İşler, kış sezonu rezervasyonlarının önümüzdeki günlerde nasıl seyredeceği konusunda şu değerlendirmelerde bulundu: "Ciddi bir çalışma var. Turizmciler, bu çalışmaların önümüzdeki aylara yansıması konusunda umutlu. Fakat yaz tatilindeki gibi bir turist akını yok. Şimdiki rezervasyonlar geçen yıla göre yüzde 20-25 artmış durumda. Fakat bunun yüzde 50'lere ya da 70'lere ulaşıp ulaşmayacağını ilerki tarihlerdeki rezervasyon akışı gösterecektir."
OCAK'A KADAR DOLUYUZ
Yeni Şafak Alman marketlerinin yer ayırdığı otellerden birisine ulaştı. Antalya'da bulunan otelin yetkilileri, "22 günlük gruplar halinde misafirlerimizi ağırlıyoruz. Ocak ayına kadar rezervasyonlar doldu. Genelde 5 yıldızlı otelleri tercih ediyorlar. Ocak ayından sonra rezervasyonların daha da artmasını bekliyoruz. Fiyatlandırma konusunda biz tur operatörleri ile anlaşıyoruz, onlar da kendi fiyatlarını belirleyip satıyor." İfadelerini kullandı
Gördüğüm kadarıyla turizm halen iyi verilerle ilerlemeye devam ediyor gibi görünüyor. Zaten Kasım ayının ilk haftalarinda Ekim ayı uçuş verileri geldiğinde bu sonuçlar ortaya çıkınca daha iyi anlaşılacaktır sanırım.
Tavsiye içermez