Originally Posted by
sindoma53
Kaç gündür gerek bilgi amaçlı okuduğum yazılar yorumlar gerek tv kanalları sosyal medyada takip ettiğim kendi seneryom ile ilgili ip uçları arıyorum , mesala apo hikayesi çıktığından beri iç siyasette dış siyaset salvoları atılmıyor hükümet tarafından , ABD ve Avrupa bu konuda bilgilendirmiş gözüküyor benim gördüğüm oradada bir beklenti var ama süreç karışık hızlı ilerleyemiyor menfaatler çakışıyor diye düşünüyorum , mesala muhalif parti başkanları , gazeteciler, sanatçılar , belediye başkanları bir suç teşkil edilip içeri alınıyor ama Avrupaya bakıyorsun bir başlık atan gazete yok eskiden ne yaparlardı muhalifler içeri alınıyor diye boy boy başlık atarlardı bu bana ilginç geliyor sanki sürece zarar vermek istemiyorlar herşeyin normalmiş gibi olması benim kafamı bulandırıyor , FransaAlmanya,İspanya,İngiltere çeşitli alım satım ticaret üzerinden yeniden atılımlar mevcut , içerde apo hikayesinde siyasi ayağı gözüken dem üzerinden yürütülen bir çalışma mevcut , meydanda bunu taraftarlarına anlatma isteği yani her türlü bir hazırlık var bu hikaye ne kadar çalışır görücez.
soru şu terörist başı çıkıp şubat ortası veya sonu silah bırakma ile ilgili duyuru yapsa piyasayı etkiler mi:)
geçen gün anlatmak istediğim seneryom kafamdaki buydu , tabi bu seneryo kendi içinde olumlu olumsuz süsleye biliriz