Aldım diyon ama 10 bin satmış yüzde 3 düştü demekki almamışsın
satılan malın 4750 tanesini ben aldım 5000 i oyak aldı geriye 250 lotun 214 iş yatırım 31 halk yatırım 5 ziraat. yoksa halk yatırım sen misin kocamuğlalı
22-03-2018, 10:21
kocamuğlalı
Alıntı:
Originally Posted by Msu2641
Aldım diyon ama 10 bin satmış yüzde 3 düştü demekki almamışsın
Arkadaşım satilani bir de alan oluyor değil mi..dalga mı geçiyorsun anlamadım..
22-03-2018, 10:24
kocamuğlalı
Alıntı:
Originally Posted by airforce1
satılan malın 4750 tanesini ben aldım 5000 i oyak aldı geriye 250 lotun 214 iş yatırım 31 halk yatırım 5 ziraat. yoksa halk yatırım sen misin kocamuğlalı
Hocam dün 20 bin lot ziraat yatırımdan aldım.. bugün de öğleden sonra markadan çıkıp transtürk E devam edicem.ama bugün eksi açması canımı sıktı. Ama senin alım yapman beni cesaretlendirdi.seninle devam ediyorum o zaman...
22-03-2018, 10:26
airforce1
Alıntı:
Originally Posted by kocamuğlalı
Hocam dün 20 bin lot ziraat yatırımdan aldım.. bugün de öğleden sonra markadan çıkıp transtürk E devam edicem.ama bugün eksi açması canımı sıktı. Ama senin alım yapman beni cesaretlendirdi.seninle devam ediyorum o zaman...
Bana bakma ben alır satarım burada da yazmam beni takip etme
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
22-03-2018, 10:28
airforce1
Alıntı:
Bide mümkünse alim satım paylasmayalim gereksiz oluyor naciZane tavsiyem sen yazdin diye yazdim daha yazmam mesela alim satim
22-03-2018, 10:30
kocamuğlalı
Alıntı:
Hocam sen tahsisli ve mine hanımın ana pazara çıkarma planı için alım yapmıyor musun. Yoksa alt sat yapılacak kâğıt değil. Gider bist30 kağıtları alır satarsın o zaman.yanlis mı düşünüyorum..
22-03-2018, 10:31
airforce1
Alıntı:
Originally Posted by kocamuğlalı
Hocam sen tahsisli ve mine hanımın ana pazara çıkarma planı için alım yapmıyor musun. Yoksa alt sat yapılacak kâğıt değil. Gider bist30 kağıtları alır satarsın o zaman.yanlis mı düşünüyorum..
Bildigin tahta en iyisidir al sat için grup farketmez bist 30 al akşama endeks gömerlerse napacan anapazara daha var bence
22-03-2018, 10:46
kocamuğlalı
Alıntı:
Bildigin tahta en iyisidir al sat için grup farketmez bist 30 al akşama endeks gömerlerse napacan anapazara daha var bence
O zaman transturk de buraların dip olduğunu ve artış ihtimalinin düşüşten fazla olduğunu düşünerek alıma devam ediyorsunuz sanırım...😉