Elon musk hisselerini zirveden mi satmış oldu. Şu anda 632 dolar gözüküyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Elon musk hisselerini zirveden mi satmış oldu. Şu anda 632 dolar gözüküyor
Kurban bayramı erken geldi.
https://i.hizliresim.com/5lba5mm.PNG
Meta 52 haftalık 384’ü görmüş şu anda 160’ta
Böyle bir dönemin geleceği ihtimali hep aklımı kurcaladığı için demeddücü hisselere koydum çoğunlukla parayı.
İnmiş çıkmış borsaya koyduğum paraya ihtiyacım olmadığı için önemli değil. Borsa bu iner çıkar. Çıkışların gelmesi bu sefer 1 seneyi de bulabilir 10 seneyi de... Maaşları ödesinler de gerisi önemli değil :oleyo:
Benim de aapl'ların maliyeti 154 falan :oleyo:
Zarar dün baya genişledi ama yine de SP500 ve Nasdaq'ın durumuna göre minimal düzeyde. Özellikle UK hisselerinin az volatil olması durumu kurtarıyor şimdilik.
ytd
Full growth, 4% kuralı kasanlar şimdi yana yakıla temettü hisselerine nasıl yatırım yapılır onu öğrenmeye çalışıyorlar.
4% kuralının saçmalığı yeniden ortaya çıktı ayı piyasasının yeniden gelmesi ile. Emekli olmak için hisse satmak piyasaların sürekli çıkacağı varsayılarak ortaya atılmış. Portföy bir anda 20-30-40% değer kaybettikten sonra 4%'ünü sat da görelim :oleyo:
Temettücüler yan tarafta mangal yapsınlar growthcular bunları düşünürlerken :kahkah:
ytd
Hisseyi ne zaman aldiginiza bagli. Benim Apple ortalamam 44 civariydi yeni aldiklarimla 64 oldu.
Temettü emekliliginize %4 kurali ile baslamis iseniz ilk 5 -6 yilda borsalar cökerse kural iyi islemez.
Yoksa isliyor acikcasi da, bu orani sabit görmemek lazim. Yeri gelince %2, yeri gelince %6-7 olabilir,
Potföyü cesitleme en mantiklisi tabii.