Hangi forumu acsam kufur sovme var patron neden bukadar laf yiyorda milleti bir ters kose yapip alin ulan demiyor hayret ben okadar zengin olucam tek kelime ettirmem kendime
Printable View
Hangi forumu acsam kufur sovme var patron neden bukadar laf yiyorda milleti bir ters kose yapip alin ulan demiyor hayret ben okadar zengin olucam tek kelime ettirmem kendime
Arkadaşlar adamlar 11 li olabilir durum hoşlarına gider dönerler bide bize ... Onun için iyi bir beddua yazarsanız bunlara yardım yataklık yapanlar da dahil olmak üzere kim varsa artık siteye her giren önce günlük olarak bir amin çeker sonra istediğini yada temennisini duyumunu yazarsa bu onları daha çok yaralar yoksa otel satilmadan böyle bir 10 yıl daha surundurur
Yav işimiz patrona yapılan küfür ve bedduaya kaldıysa vay halimize.Burada ve diğer forumlarda bu konuda uzman deneyimli sövücü ve beddua edici arkadaşlar var.Adamın umrunda değil.Ama sövmeyi hakediyor yok şirket kurduk hisse vereceğiz yok oteli satıyoruz.Bunlar sülalece soyucu..Hesapları ne zaman tutarsa alır elimizden malları.Ytd.
2007 yılı haziran ayında 5,xx tl den (0,5 değil) alan ky cı acaba ne hayaller ne duygular ile aldı (12 yıl önce)
Ulan karaktersizler size küfür etmeye bile değmez adiler... Beş kuruşta size güvenip yatırım yapan ky kazansa geberecek misiniz.. gitme bakalım gitme biz de buradayız bir yere gitmiyoruz ... Alamayacaksin elimizdekileri...