Bu başlıkta ters endükatür var, didiğinin tersini yaparsan çok pera kazanırsın...
:)))))))))))))))))))
Printable View
Bu başlıkta ters endükatür var, didiğinin tersini yaparsan çok pera kazanırsın...
:)))))))))))))))))))
Yanlış anlamazsınız, ya da herkes kendi işine baksın demezseniz bir uyarım var.
Sakın borç para ile hiç bir yatırıma gitmeyin. Zamanlamada hata olursa ciddi sorun olur.
Endekse bakıyorum, dolara bakıyorum.
Artık aklıma bir tek şey geliyor, bu adamlar ve yandaşları borsadan çıkabilmek ve ucuz döviz alabilmek için yangına körükle gidiyor.
Yabancı için niye böyle bir kumar oynasınlar. Bence borsada iyice sıkıştı bunlar. Başka bir açıklama bulamıyorum.
Benim altunlar da bugün %1 düşmüş...Kör talih be ya...
Abi ben onu yazdığımda dolar 7'nin üstüydü. 3-4 ay sonra düştü 5,09'a. Bu başlıkta burası diptir diyen yine benim. sercanhan'la birlikte bulduk dibi. Sor istersen viop topiğindeki Reis'e.
1 TL en az 100.000 dolar olacek...Emme vadesini de yazacan vade 2021...2021'in bitimine kadar sürem var, olmazsa tühhh de yüzüme tükür...
Ben vatan evladı para kaybetmesin diye çığırıyom abi...
Yanardağ ilen falan alakası yok abi, adamların 24 trilyon dolar borcu var...
Evet buna katılırım, ben çok mütevazi bir rakam yazdım.Alıntı:
O zaman 1 TL 1000000000 USD de olur.
Kredi kullanımında denetimi artıran, bağımsız denetim raporu risk sınırını 500 milyon TL'den 100 milyon TL'ye düşüren yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...ruldu-5284043/
İyi haber bu...:)
Belki de budur borsada iyileşme bekleyenlerin dayanağı.
Teşekkür ederim Bora bey. Forumdaki kişilerin tarzı hoşuma gidiyor ve takip ediyorum. Finansal okuryazarlığımı artırmak için de bir sürü şeyi takip ediyorum. Üniversitede biz mühendisler hep A almışızdır seçmeli ekonomi derslerinden. Ama gerçek yaşamdaki ekonomi grafiklerden daha fazlasını gerektiriyor (özellikle de sosyal psikoloji).