Printable View
En son foruma ne zaman girmiş diye ben de dün ziyaret ettim. Mübarek adammış, borsa düştü.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Herkes ziyaret etmiş mübareği :) Türbe felan mı yapsak?
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Türbe felan mı yapsak? İlk önce mevlid falan yapalım türbe hemen olmaz üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa İlk önce mevlid falan yapalım türbe hemen olmaz üstadım :) Tecrübeli varsa aranızda organize etsin. Benim bilgim yetmez o işlere.
Alıntı: Originally Posted by myfinans En son foruma ne zaman girmiş diye ben de dün ziyaret ettim. Mübarek adammış, borsa düştü.:kahkah: Diğer başlıkta soramadım :kmk: 15.30de ne oldu ki
Alıntı: Originally Posted by aydinc Diğer başlıkta soramadım :kmk: 15.30de ne oldu ki Bu gün çok şey oldu. Medwig ile bile çok mesajlaştık. Webster üstad nelere kadirsin.
Alıntı: Originally Posted by aydinc Diğer başlıkta soramadım :kmk: 15.30de ne oldu ki BİST'te düşüşün başladığı an. Barbun yanmaya başladı o saatten sonra.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans BİST'te düşüşün başladığı an. Barbun yanmaya başladı o saatten sonra.:) Hee anladım İyi olur biraz düşsün de şöyle rahatça mallanak :kmk: Dün kapanışa yakın Tüpraş almıştım bu sabah onları sattım. O kadar bugünlük :kmk: