Yarın global daha eksi olursa
Bak gayri seyret çümbüşü
Hayırlısı artık
Printable View
Yarın global daha eksi olursa
Bak gayri seyret çümbüşü
Hayırlısı artık
Bugün tanıdığım birkaç arkadaşım bile 118 üstüne attı DİE kapanışta mal ile girmiş
Düşündüğüm hareketi yaparsa yarın sabah
Soğuk soğuk terletir
Ben de ilk 1 dakikada her gün bir acayip oluyor. Onu ihmal edersek 134.000'i zor görür diye tahmin ediyorum... Haydi hayırlısı...
Keşke dediğiniz 132,5'ye düşse de depoyu fullesek takipteki hisselerimizde...
Ben kendimi endeks put opsiyonları ile hedge ettiğim için takmıyorum. Düşerse, biraz da call opsiyonu koyarız yanına...
Sikıntı yok...
yolcu garantili havaalanı, geçiş garantili köprü ve hasta garantili hastane yaptırmam mesela...
ihaleleri kendi yandaşlarıma değil gerçekten hak edene ve işi en iyi yapacak olana veririm...her yere imam hatip açmak yerine her yere fen ve teknoloji liseleri açarım, sosyal bilimler liseleri açarım...bir adamı 3-5 yere atayıp 3-5 yerden maaş almasına izin vermem...
sayıştayın yaptığı incelemeleri dikkate alırım...yamuk yapana hesabını sorarım...
yav çok var...
Ne yani demokrasi dediğimiz aslında biz türklerin kalıbına sığmayan bir cümleden ibaretmidir? Nasıl bir modelle yönetilmeliyizki ekonomi, geçim, kazandığınla eşine çocuklarına güzel bir gelecek inşaa edesin?ayrıca demokrasi olmayan toplumlarda krallık vs padişahlık yada ben yaptım olducuların memleketlerinin de ahvali heç iç açıcı değil malesef