Printable View
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll hocam topickte yazma kriterlerine uyarmıyım acaba.. ölçülerim 90 -60 90 boy 1.90 öküz gibiyim maşallah .... uyarsa yazacam.... Hocam hem boyunuza masallah hem banka tahminlerinize son aneliz verimli oldu teşekkürler .......... :)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll hocam topickte yazma kriterlerine uyarmıyım acaba.. ölçülerim 90 -60 90 boy 1.90 öküz gibiyim maşallah .... uyarsa yazacam.... R&R hocam , bu topikte önemli olan kuyunun derinliği değil ipin kısalığıdır :one: Buyrun ... Daha önce de yazdığım gibi ..topiğe renk kattınız :)
mert hocam bi hikaye anlatda gönlümüz hoş ağzımız kulaklarımıza değsin artık :rules:
Alıntı: Originally Posted by mojetbit34 yarın sabah eksi 11 de artı tutarmı :p 11 tutmuyor hocam min 5 saate bu noktada oluruz .... diye planladım .
Alıntı: Originally Posted by VEDAT https://www.youtube.com/watch?v=2kE_MRtVLO0 yoga hocamız :kahkah: Başkanım ,ŞİVAVA ya bildiğimiz yaneee :kahkah: zuhahahahaaaaa :dvr::dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 R&R hocam , bu topikte önemli olan kuyunun derinliği değil ipin kısalığıdır :one: Buyrun ... Daha önce de yazdığım gibi ..topiğe renk kattınız :) eksik olamyın .sıcak kanlılığınız yeter.... cuma haddime olmayarak geldim birşeyler karaladım ....deli karalıyor bir bakalım deyin ..uymayın haa.. :) şaka bir yana .. bilgi paylaşımı değilmi ....herkez bildiğini okur neticede.. tekrar teşekkürler hepinize...
Alıntı: Originally Posted by mert45 Başkanım ,ŞİVAVA ya bildiğimiz yaneee :kahkah: zuhahahahaaaaa :dvr::dvr::dvr: :dvr::dvr::dvr: şivava bayadır dinlemiyoruz ama versiyon farklı olsun
Alıntı: Originally Posted by mert45 R&R hocam , bu topikte önemli olan kuyunun derinliği değil ipin kısalığıdır :one: Buyrun ... Daha önce de yazdığım gibi ..topiğe renk kattınız :) :ok::halay::cheers::cck: