19 Nisanda yazmışım.
Biraz önce Rusya uyarmış.
Rusya’dan TSK’nın hava harekatına sert tepki!
Her halde barışık kaldığımız tek ülke kaldı: Tirinatad & Tobago
Printable View
Cibuti ile de aramiz iyi.
23 nisan a 7 cocuk gonderdiler.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıbrısta hesaplar traşlandıktan sonra ne oldu oralarda bilgisi olan var mı? Yatırım yapanı kaldı mı ülkenin? Daha taş üstüne taş koyan var mı hala?
Petrol gaz firmasi kurulacak.
Onun hisselerinden verdiler.
Gaz cikinca devlet geri odiyecek.
Cak cuk.
Yuzde 40 gitti.
100 000euronun ustundeki hesaplardan.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada merkez bankası glp yi 50 puan arttırmış, oldukça düşük ,piyasa beklentisinin çok çok altında bir GLP oranı olmuş , nereye yazdım hatırlamıyorum. Nisa'n 125, mayıs 200 beklediğim değerdi, enflasyon Nisa'nda yüksek gelecek , Mayıs'ta da yüksek gelecek bunu hesap etmek 1+1 toplamı gibi , 3-3,95 dolar hareketi kaç ay sürdü ise bu aralık (süre) enflasyonun yansıması olur., dollarda her 1 krş artış tüketiciye 10 krş olarak yansıdı , doları bir şekilde 3,0 ın altına merkez çekebilirse enflasyon kontrol altına alınabilir, yoksa glp alır başını 1-2 sene hep yukarı gider, tahmini rakam yazmayım :)
Dolar kuru 3,57 lere gelmiş iken Merkez Bankasının GLP yi 0,5 puan artırarak 12,25 e getirmesi benim için gerçekten sürpriz oldu. Bu fiyatlardan dolar kurunu beğenmediğimden , eğer Merkez Bankası faiz artırırsa dolarlarıma elveda diyebilirim kararımı uygulamaya elim gitmedi doğrusu. Hoşgeldin faizi süresi dolduğundan İng den çektim , Rodeo ya günlük yatırdım. Kısa-orta vadede bozmayı düşündüğümü bilen ve dostum olan MT arkadaşım , abi kaç olursa bozacaksın dediğinde söylediğim rakamı duyunca , abi demek ki uzun süre dolarların günlükte kalacak dedi. Herhalde onlar da kısa-orta vadede beklemiyorlar doların yükselmesini.
türkiye'nin borcunun gsyh'nin 114%'üne çıkması
https://eksisozluk.com/turkiyenin-bo...kmasi--5353211
cumleten gecmis olsun
Bir donem TV de reklam olmus, 1 gecede 1000 tl hazirlayan subayimiz sayesinde bir silah alimi yapip, dusmani vurdugumuz gunler gibi desenize, savas sonrasi da o sahte paranin karsiligi silah tuccarina odenmistir.
O reklam da oyle diyordu.. simdi ki zaman da bu tur reklamlar anca hatira da kalir.........