:ok:üstelik siyasal islamcılara dokunulmuyor onların gelişimi sağlanıyor :seyt:
Printable View
Tekirdağ’da cinsel istismara ve darpa uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Yıkılsın bu dünya ya ..
Yuh artık.
Ahlaki çöküş.
Arap ummetcileri ve siyasi islam dunyanin sorunu, ABD bile basedemiyor.
Nasil al asagi edeceksin ?
Gezi olaylari sirasinda yasadik gorduk, onculuk edenleri perisan ettiler.
Tahrik ettikleri de o zaten, diyor ki erkeksen sokaga cik.
Haklarini gaspeden fabrika onunde eylem koyan iscilere polis sefinin ne dedigini iyi dusunun, eger sizi alir islem yaparsam, cocuklariniz omur boyu is'e giremez diyor.
Burada yazan bazi fransizlar var, ulkenin ne kadar buyuk bir belaya bulastigini henuz farkedemediler.
Hala duzelir mi kafasindalar.
Sokak roportajinda da benzer seyler soyleyen yurttaslar var, yeter artik..! ceksin gitsin diyorlar.
Ama gidemiyor, gidemez.
Asla da gitmeyecekler.
Ben katılıyorum genel olarak ama Kiliçdaroğlu na tam haindir demek zor, Ekmek için Tekmeleyen i getirmesi, ilk seçimde sandığın yolunu bulamaması bana geri zekalı olma seçeneğini hatırlatıyor bence beyni durmuş, dopamin, histamin, asetilkolin eksikliğinden sinapsları çaliş mıyor bu seçenek çok kuvvetli.
Adamın muhalefet adına yaptığı hedefi tutturan hiç bir faaliyeti olmadı. Olduysa 1 tane örnek verin şu yaptiği ile Reyisi sarstı neredeyse koltuğu kaybediyor idi. Desin birisi ben de tamam diyeyim. Hatalı olduğumu kabul ederim.
Yani K. K. bence SGK dan tanıyanlarda söylemişti detay veremem ama kifayetsiz bir muhterislik örneği...
Kifayetsiz Muhteris bilmeyenler gençler için hırslı ama kabiliyeti ile hırsı ters orantılı demek.
:kahkah:
Kötü adam değil diyen çok arkadaşım var , en büyük hatası da İmamınkini başımıza sarmak oldu. İmamın ki gelsin ancak bizi o kurtarıra hazırladı ve onu getirttiler K. K. ya..
Şimdi İmamınki gelip dayayacak dibine kadar ,demedi deme İbrahiiiiimmmm.
CHP iktidar olmak istemiyor diyor.
CHP'nin iktidar olmasi, Cumhuriyetimizi geri almamiz demek.
Bunun ne buyuk bir mucadele oldugunu iyi dusunmek lazim.
Gecmiste millete altin tepside sunulan bu Cumhuriyet artik emek istiyor, ozveri istiyor, fedekarlik istiyor.
Biraz duyarli olmak lazim.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı "Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti." paylaşımı sildi.
Bakanlık, bebeğin entübe durumda bulunduğunu, kardeşinin devlet korumasına alındığını bildirdi.