Hayret bişi. Oğlum mamayı sen yemeyecen sende kedi köpek vardır. Onların sevdiği mamayı sorduk. Sen yiyin demedik.
Printable View
Teminat Tamamlama Çağrısında düne göre yükseliş olmuş,
https://i.hizliresim.com/6t5mtcf.PNG
ben hep kazanıyorum tokatçı ama benim kazancımın sana faydası yok bu yüzden sabah akşam burada kazandığımı yazmamın anlamı yok bu piyasada 28 seneye girdi nerde nasıl duracağımı bilirim bilmezsem bunu öğretecek oyun düzeneğine karşı olduğumu çok sefer öğretmiştir.Ben teknikçi analiz uzmanıyım duygusallık yoktur gerilla eğitimi aldım avcı boy çukuruna girmeden önce içerde el bombası varmı diye kontrol eder öyle girerim TUZAK olmasın diye :kahkah:bu yüzden sen beni düşünme bazen saf olurum kulağımın üzerine yatarım rakiplerime alan açayım diye sonuç olarak sen kendini düşün senin elin benim cebimde benimki senin cebinde oyunun kuralı bu :)
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 125 kişi okumaktadır. (25 üye ve 100 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, ALPER+, Ayasofya 2005+, Ceomhs, conan, Dedektifjjdj+, Denizdenizli61, Ebrar+, el turco+, EMLAK, guneyka, işçi74, KARADUMAN, kiraz, lunatic, maverick_nd, sindoma53, smiless, suheyl, tidebringer+, TOKATYILDIZI470+, volkan, Zinedrimed, şahit
Sevgili tidebringer+ ,uzun zamandır yoktun ..iyi misin ? :)