Genelde vergi dairesi ya seans arasında yada kapanışta gelirdi. Ama hesap büyük olunca malesef eski kötü huylarindan da vazgecmeyince sonuç bu.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Genelde vergi dairesi ya seans arasında yada kapanışta gelirdi. Ama hesap büyük olunca malesef eski kötü huylarindan da vazgecmeyince sonuç bu.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence herkes sırketın yatırımcı ılıskıler bölummune bu durumu elstıren maıl yollasın en azından..tepkısel bır durumu anlasınlar hoş o kapasıte nerde ama olsun...
2015 yılı faaliyet karı _ 400 lerde
2016 +1 milyonlarda 2017 en az 10 milyonlarda şirketin geleceğine yatırım yapılır ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Merhaba,
Bildiğiniz üzere; Dün öğleden sonra Geçici Vergi Beyannamesi geldi, beyannamenin V.U.K. hükümlerine göre T.M.S ve T.F.R.S. ye göre geldiğini, bunun ayrıca S.P.K. hükümlerine göre U.M.S. ve U.F.R.S. ye göre geleceğini sizlere aktarmıştım. Bu nedenle şu an açıklanan bildirimi yorumlamak için erken olduğunu, yatırımcıları yanıltabileceğini söylemiştim.
Bunun üzerine Sn. Kuzeys ve Sn. Mastori, söylediklerime katılmakla beraber, ilave olarak, ayrıca bu beyannamede yer alan hasılat ve diğer kalemlerin birleşme öncesini içermediğini, daha bunun üzerine bağlı ortaklıkların gelir bilgileri ilave olacağını belirttiler ve bunu da hepimizin bilmesini istediler. Öncelikle işin teorik kısmına bakınca; bir birleşme olduğundan, sanki gelirlerin de birleştiğini düşündüm, belki de tüm yatırımcılar öyle düşündü. Bu sabah bir uzman arkadaşıma danıştım, birleşme olduğu halde, halen tablolar kısmen solo olabiliyor mu diye (01.07.2017 sonrası birleşmiş bir beyan, 01.01.2017-30.06.2017 birleşmemiş bir beyan) aynen Sn. Kuzeys ve Sn. Mastorinin dediği gibi olabileceğini düşündüklerini söyledi. Burada yaşanan karışıklık; bir bilgi veya literatür karmaşıklığı değil, uygulamada yaşanan farklılıktan kaynaklanmaktadır. Herhangi bir suç veya ihmal teşkil eden bir durum bulunmamaktadır.
Buradan yatırımcıları uyaran her iki arkadaşıma da tekrar teşekkür ederim. Sonuç olarak dün açıklanan kalemleri zaten önemsememiştim, çünkü bilanço değildi, bir de bunun üzerine bağlı ortaklığın ilave gelir bilgileri buna ayrıca dahil olacağını öğrenmiş olduk. Şimdi çok daha güzel oldu. Şahsen mevcut durumda bir sıkıntı göremediğim gibi, güzel de olmuş oldu.
Saygılarımla,
2,49 açılış